Apple Airpods 3 aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

We zijn tegenwoordig vaak bezig met multitasken en hebben graag onze handen vrij als we aan het bellen zijn of als we muziek luisteren. Want wie loopt er nog met zijn telefoon in zijn hand tegen zijn oor aan om muziek te luisteren? Maar grote koptelefoons zijn ook niet altijd praktisch en eigenlijk ook een beetje uit de mode inmiddels. Daarom heeft Apple AirPods uitgevonden. AirPods zijn draadloze oortjes die het merk Apple heeft gemaakt. Door middel van bluetooth maak je verbinding tussen je oortjes en je telefoon, waardoor al het geluid dat je op je telefoon normaliter zou horen nu via de oortjes binnen komt. En je kan door middel van spraak jouw telefoon bedienen en bijvoorbeeld een volgend muzieknummer kiezen of iemand bellen. Door gebruik te maken van AirPods heb je altijd je handen vrij en kan je overal vrij muziek luisteren of bellen. Het merk Apple heeft verschillende generaties AirPods gemaakt, waaronder de AirPods 2 en de Apple AirPods 3. Ze werken op dezelfde wijze, maar de nieuwe generatie, oftewel de AirPods 3, maken gebruik van een verbeterde technologie. Zo zie je verschillen op het gebied van design, vormgeving, bediening en oplaadmogelijkheden.

Huidige Apple Airpods 3 aanbieding:apple-airpods-3-aanbieding

AirPods pro 3 aanbieding

Het gebruik van AirPods is ideaal als je graag je handen vrij hebt en toch muziek wilt luisteren of wilt bellen ondertussen. Je kan kiezen voor AirPods 2 of AirPods 3 en dan kan je specifiek kiezen voor de AirPods pro 3 aanbieding. Het voordeel van de AirPods pro 3 uitvoering is dat er ook de mogelijkheid bestaat om ruisonderdrukking aan te zetten. Hierdoor wordt je omgevingsgeluid volledig gedempt waardoor je afgezonderd bent van alle geluiden. Je hoeft dan geen muziek te luisteren om de omgevingsgeluiden kwijt te raken waardoor je je beter kan concentreren op je werk of op je studie.

Huidige Apple Airpods pro 3 aanbieding:apple-airpods-3-aanbieding

Verschil AirPods 2 en 3

Als je kijkt naar de verschillende generaties van de Apple AirPods dan kan je tussen generatie 2 en generatie 3 verschillen en overeenkomsten vinden. Wat je aan de buitenkant vooral kan zien is dat er een verschil AirPods 2 en 3 zit op het gebied van uiterlijk. Zo zijn de ‘steeltjes’ van de AirPods 3 een stuk korter dan die van de AirPods 2. Een ander verschil maar ook voordeel van de Apple AirPods 3 is dat de oortjes drukgevoelig zijn, waardoor je meer bedieningsmogelijk hebt. De Apple AirPods 2 hebben de bedieningsmogelijkheden niet en dat maakt het ook een verschil. Een verschil en voordeel is dat generatie 3 beter bij de oren aansluit waardoor hij ook minder snel uit je oor valt tijdens het gebruik.

Een ander verschil is dat de oplaadcase van de AirPods 2 en 3 verschillend zijn. De 3e generatie AirPods hebben een bredere oplaadcase waarbij je de keuze hebt tussen draadloze oplaadcase met MagSafe of een niet draadloze versie. De luistertijd is van 5 uur bij de 2e generatie geüpgraded naar 6 uur bij de 3e generatie. Hierdoor kan je in korte tijd snel je Apple AirPods opladen en weer genieten van jouw muziek of gesprekstijd in een handomdraai. De nieuwe generatie, oftewel de AirPods 3, maken gebruik van Adaptieve EQ en stemmen het geluid af op jouw oren waardoor je een intensere geluidervaring hebt. Ook is de nieuwe generatie water- en zweetbestendig waardoor je ze ook ideaal kan gebruiken tijdens het sporten. De beste Apple aanbiedingen maken het dus mogelijk om jouw AirPods te upgraden naar de derde generatie tegen een scherp tarief.

Huidige Apple Airpods 3 aanbieding:

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.