Apple AirPods aanbieding | Korting op Airpods

Ben je op zoek naar de beste Apple AirPods aanbiedingen van dit moment? Wij hebben een mooi overzicht met Apple AirPods, AirPods 2 en AirPods Pro die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Deze innovatieve wonder oortjes geven muziek luisteren een totale nieuwe dimensie. Deze draadloze oordopjes zijn van hoge kwaliteit en zijn uitgerust met enorm gave opties. Zo kun je ruis onderdrukken, draadloos opladen en draadloos luisteren naar je favoriete muziek. Kortom, wat wil je nog meer en wat kun je nog meer verwachten van je oordopjes? Op onze website hebben we een overzicht van de beste Airpods aanbieding en hoge kortingen op Apple producten. Lees snel verder over alle mogelijkheden die deze nieuwe oordopjes met zich meebrengen.

Huidige Apple AirPods aanbiedingen:

Apple AirPods aanbiedingen

De eerste versie van de Apple AirPods aanbieding is in 2017 op de markt gebracht en werd direct in goede orde ontvangen. Dit is dan ook de reden waarom er inmiddels al weer nieuwere versies op de markt zijn verschenen. De eerste versie was goed voor 23 uur luistertijd en tot 11 uur gesprekstijd met behulp van de oplaadcase. Zonder het bijladen van de oortjes gaan ze ongeveer 5 uur mee om muziek te luisteren en zou je ze twee uur lang kunnen gebruiken om mee te converseren. De AirPods zijn erg gebruiksvriendelijk en kunnen tegen een stootje! Bij veel winkels is dit model niet meer verkrijgbaar en wordt er doorverwezen naar de nieuwere versie, namelijk de Apple AirPods 2 aanbieding of de AirPods Pro aanbieding. De reden hiervoor is dat dit model niet meer geproduceerd wordt.

Huidige Apple AirPods aanbiedingen:

Apple AirPods 2 aanbieding

Apple AirPods aanbiedingen

Met behulp van deze draadloze oortjes gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Je hebt Apple AirPods met en zonder draadloze oplaadcase. Houdt hier rekening mee als je je nieuwe oordopjes besteld. Het grote voordeel is dat je je oortjes alleen maar uit de case hoeft te halen om direct gebruik te maken van je oortjes. Je kunt de AirPods bedienen met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden als het gaat om het beluisteren van muziek. Wist je dat de AirPods automatisch op pauze gaan wanneer je ze uitdoet en detecteren wanneer je ze weer in doet? Ook blijven deze oordoppen met je devices verbonden. De oortjes kun je bedienen met aanrakingen, maar ook gewoon door Siri aan te spreken en je opdracht door te geven. Vervolgens zal je verzoek worden uitgevoerd.

Gedoe met stekkertjes is verleden tijd, en dat is optimaal genieten. Helemaal wanneer je een draadloze oplaadmat of soortgelijke oplaad optie in huis hebt, is het een kwestie van de case op de juiste plek neerleggen, en dan laadt jouw apparatuur gewoon binnen no time op. De case waarmee je gemakkelijk kunt opladen, wordt standaard in het wit geleverd. Wel is het mogelijk om een gekleurd hoesje aan te schaffen zodat je jouw case kunt stijlen. Het frequentiebereik van de AirPods 2 ligt maar liefst tussen de 61 en 21000 HZ. Dit betekend dat er enorm lage maar ook enorm hoge geluiden geproduceerd kunnen worden. En dat allemaal zonder ruis.

Apple Airpods Pro aanbieding

Wil je helemaal opgaan in het geluid dat wordt geproduceerd door de AirPods Pro van Apple? Dat kan dankzij de actieve ruisonderdrukking waardoor je geluid haarscherp klinkt. Er zit zelfs een transparantie-modus op deze oordoppen waardoor je door je muziek heen hoort wat er om je heen gebeurt. Dit is vooral veilig als je deelneemt aan het verkeer. Dankzij de verschillende pasvormen heb je een optimaal draagcomfort en Vallen de oordopjes nooit zomaar uit je oren.

Specificaties

Dankzij de dur paar oortips die worden meegeleverd kun je kiezen tussen zachte, flexibele siliconen oortips die eenvoudig vast te klikken zijn op je Apple AirPods Pro aanbieding. De maten zijn large, medium en small. De oortips vormen zich naar je oren wat zorgt voor volledige luxe. Het voelt alsof je geen oortjes draagt doordat de druk aan de binnen en buitenkant van de oortjes gelijk doordat er luchtgaten zijn toegevoegd. Het microfoontje aan de buitenkant van de oortjes vangt geluid op van buiten. Al het geluid dat je niet wil horen, wordt met antigeluid tegengegaan en geneutraliseerd. De oortjes zijn uitgerust met adaptieve EQ waardoor je altijd een vol geluid te horen krijgt. Met de Speakerdriver creëer je een mooi basgeluid. De AirPods Pro zijn zweet en waterbestendig en om deze reden ook perfect te gebruiken als je bijvoorbeeld erg sportief bent. Dankzij het gaas over de microfoons ben je ook tijdens het fietsen met tegenwind goed te verstaan.

Opladen van de Apple AirPods Pro

De batterij van de AirPods is draadloos op te laden waardoor je eindeloos kunt genieten. Na één keer opladen kun je tot 4,5 uur muziek luisteren. Dankzij de op oplaadcase kun je zelfs 24 uur luistertijd creëeren. Ben je je oortjes een keer vergeten op te laden, geen paniek! Na vijf minuten opladen kun je gewoon een uur muziek luisteren! Met een uur aan accuduur kom je door de meeste ritten gewoon heen.

Verbinden met je device

De AirPods Pro verbinden super eenvoudig met je iPhone of Apple watch. Dit gebeurt automatisch met behulp van Bluetooth. Wanneer je jouw device aan hebt staan, maken ze meteen verbinding via Bluetooth.

Apple Airpods draadloze oplaadcase

Het opladen van je AirPods aanbieding gaat met behulp van de draadloze oplaadcase. Deze case is speciaal ontworpen zodat opladen gaat zoals het bedoeld is. De oplaadcase is super eenvoudig te gebruiken. Stop je AirPods aanbieding in de case en leg de case vervolgens op de oplaad mat. Is er geen oplaad mat in de buurt, dan hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt gewoon een Lightning connector gebruiken om de AirPods op te laden. De oplaadcase is ook los verkrijgbaar! Voor de oplaadcase zijn ook silicone hoesjes verkrijgbaar zodat je zelf een kleur kunt kiezen voor jouw case. Op deze manier kun je de kleur aan laten sluiten op je mobiel waardoor alles helemaal goed bij elkaar past.

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.