AirPods vs. AirPods Pro: welke is de beste keuze voor Mac-gebruikers?

0
183

Oordopjes zijn ons meest geliefde accessoire. Of je nou gaat sporten, reizen, werken, of wandelen, zonder oordopjes gaat het feest niet door.  En als je oordopjes dan onverhoopt kapot gaan of je gewoon op zoek bent naar een upgrade, dan kom je al snel bij de Apple AirPods terecht. Logisch ook, want deze oordopjes zijn razend populair en ze zijn ook gewoon super fijn. Ze zijn makkelijk in gebruik en ze werken goed met je iPhone of Macbook. En eerlijk is eerlijk, het is ook wel echt een mode-item geworden. Voordat je daadwerkelijk gaat shoppen, moet je ook nog even kiezen tussen de AirPods en de AirPods Pro. Geen idee wat de verschillen zijn? Geen zorgen, lees maar snel door, dan zie je het vanzelf.

De betrouwbare Apple AirPods: draadloos en makkelijk

Als je op zoek bent naar kwalitatieve en mooie oordopjes, die makkelijk in gebruik zijn, dan zijn de AirPods een heel goede keuze. Zoek je naar oordopjes om muziek mee te luisteren en mee te bellen en wil je het gemak ervaren van draadloze oordopjes? Dan is dit een prima keuze. Dit zijn goede oordopjes voor een mooi budget met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Je hoeft niet de hoofdprijs te betalen, maar je kunt wel genieten van het gemak van AirPods. Als je ze niet de hele dag in hebt of heel intensief gebruikt, zijn dit prima oordopjes voor je. Ze zijn duurzaam, dus je hebt er lang plezier van. Ze bieden daarbij ook een goede geluidskwaliteit, maar ze hebben geen ruisonderdrukking. De pasvorm van de Apple AirPods werkt prima voor de meeste mensen. Voor de een zitten ze net iets steviger, maar in het algemeen vindt vrijwel iedereen dat ze prettig en comfortabel zitten.

De vernieuwde en verbeterde Apple AirPods Pro: til je muziek naar een nieuw niveau

De AirPods Pro zijn in principe een upgrade van de gewone AirPods. Ze hebben net iets meer te bieden op het gebied van kwaliteit en functionaliteit. De AirPods Pro hebben actieve ruisonderdrukking. Dit betekent dat ze omgevingsgeluiden onderdrukken, waardoor je je muziek beter kan horen. Zelfs als je in een rumoerige trein staat. Dit is ook heel fijn als je graag muziek luistert tijdens je werk, met de ruisonderdrukking wordt je niet afgeleid door geluiden uit de omgeving. Zo kun je rustig en geconcentreerd werken, zelfs als je in een druk café zit. Nog een voordeel aan de Pro versie is dat ze worden geleverd met verwisselbare oordopjes, voor de meest optimale pasvorm. Als je de hele dag je AirPods in hebt, is het wel belangrijk dat ze lekker zitten. De AirPods Pro zijn ook waterbestendig, ze kunnen tegen water en zweet. Handig dus als je ze draagt tijdens een intensieve sessie in de gym.

Rate this post