De beste smartphones van dit moment qua prijs/kwaliteitverhouding

0
285

In economisch uitdagende tijden is men meer prijsbewust dan ooit. Er wordt massaal op de boodschappen en andere luxe bespaard. Allemaal logisch en ook zeker aan te raden om ervoor te zorgen dat de balans aan het einde van het jaar sluitend is, zowel privé als zakelijk gezien. Maar er zijn ook uitgaven waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen. Niet omdat dit luxe is, maar omdat het een eerste levensbehoefte is geworden waar we niet meer zonder kunnen. De smartphone is hier een voorbeeld van. Het valt niet langer te ontkennen, maar wie vandaag de dag in de maatschappij wil meedraaien heeft er toch echt ééntje nodig. Al is het alleen al om goed je werk te kunnen doen. Maar dat deze smartphone altijd énorm veel moet kosten? Dat valt wel mee, mits je slimme keuzes maakt. Om je daarmee op weg te helpen hierbij de beste keuzes van dit moment.

iPhone keuze

De echte techliefhebber wordt natuurlijk helemaal wild van de laatst uitgekomen iPhone variant, in dit geval de iPhone 14 lijn. Er valt ook niet te ontkennen dat dit wederom een knap staaltje werk is van Apple. Maar hier betaal je ook een prijs voor. Een prijs die niet iedereen zich wil of kan veroorloven. Daarom is het ook aan te raden om eens verder te kijken dan de laatst uitgebrachte versie van Apple. Nu de 14 serie uit is, is de 12 serie bijvoorbeeld veel voordeliger geworden. Of dit een slechtere kwaliteit is? Zeker niet. Nog steeds een topkwaliteit apparaatje, maar wel veel voordeliger geworden door de tijd heen. De iphone 12 blauw is voordelig én ook nog eens prachtig. Meer heb je toch niet nodig?

Ander merk

Natuurlijk zijn er op de markt nog andere merken dan Apple. Deze verkennen kan nooit kwaad. Het belangrijkste merk naast Apple is toch al jaren Samsung. Een leverancier van topkwaliteit apparaatjes maar ook hier betaal je zeker een prijs voor. Maar ook door hier te kiezen voor niet de laatste variant, kun je een mooi bedrag besparen. De Samsung galaxy a53 5g is hier een voorbeeld van. Een ontzettend goed apparaat maar wel tegen een aantrekkelijkere prijs dan de laatst uitgekomen versie.

Kortom, in economisch zware tijden zijn we prijsbewuster dan ooit. Qua kwaliteit van telefonie hoeft dit niet te betekenen dat je inlevert, al kun je met bewuste keuzes wel zeer voordelige opties aanschaffen. Met bovenstaande tips ben je altijd online tegen een mooie prijs.

Rate this post