Geef de Apple Watch jouw eigen identiteit

0
123

De populaire Apple Watch is in relatief korte tijd snel vernieuwd. Er zijn in een paar jaar tijd 7 modellen gelanceerd en het volgende model lijkt er binnenkort alweer aan te komen. De behuizing van al die modellen is nauwelijks gewijzigd. Dat is fijn voor jou, want daardoor kun je de Apple Watch bandjes op elk model Apple Watch gebruiken. Je hoeft die bandjes niet bij Apple te kopen. Er zijn bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het maken van Apple Watch bandjes. De producten die zij maken zijn minder duur dan bij Apple.

Kies jouw stijl

Je kunt de bandjes voor je Apple Watch in allerlei kleuren, materialen en prijsklassen kopen. De meest eenvoudige Sport bandjes kosten nog geen € 15. Maar er zijn ook comfortabele leren bandjes. Vanwege de fraaie kleuren worden er momenteel vaak nylon bandjes aangeschaft. Als de Apple Watch 7 niet het eerste model van de Apple Watch is dat jij hebt aangeschaft, kun je de bandjes van de vorige modellen gewoon blijven gebruiken. Het is dus niet nodig om een nieuw Apple Watch bandje te kopen, of om je outfit aan te passen aan het nieuwe model Apple Watch.

Bandjes voor elk formaat

De Apple Watch 7 is, net zoals de vorige modellen, verkrijgbaar in twee formaten. De kleine modellen zijn wat minder gemakkelijk te bedienen, maar prettiger te dragen als je een kleine pols hebt. De bandjes voor de kleine modellen van 41 mm zijn wat goedkoper dan de bandjes voor de modellen van 45 mm. Alle bandjes zijn echter verstelbaar, zodat je ze perfect op maat kunt maken voor jouw pols. De bandjes zijn leverbaar in allerlei materialen, zoals leer, nylon, siliconen en metaal. Je kunt een Apple Watch 7 dus afstemmen op elke stijl.

Rate this post