Hoeveel uur per dag spenderen we gemiddeld op onze telefoon?

0
319

Wie heeft er tegenwoordig geen telefoon? Precies bijna niemand. Hoe het vroeger nog heel normaal was om je eerste telefoon rond je 12de te krijgen is het nu toch wel stukken jonger. Een telefoon kan namelijk super handig zijn om in contact te blijven met je geliefde, dingen op te zoeken of voor amusement. Waarvoor je jouw telefoon ook gebruikt, waarschijnlijk zal het stukken langer zijn dan je verwacht. Het is namelijk super handig om even snel je mail te checken, dat berichtje af te schrijven, Instagram te checken of een spelletje te spelen.

 

Aantal uur

Nederlanders spenderen ongeveer 4 uur per dag op hun telefoon. Natuurlijk zit hier voor de een wat hogere en lagere uitschieters tussen. Daarbij is dit totaal van 4 uur opgedeeld in verschillende stukken. Zo kan het zijn dat de een zijn of haar telefoon 100 keer per dag bekijkt en de ander maar 30 keer. Het is gewoon zeer verleidelijk om even op je telefoon te kijken. Voornamelijk social media accounts zoals Instagram, Facebook en Tiktok zijn zeer verslavende platformen waar je gemakkelijk uren achter elkaar op kan zitten. Wist je dat er zelfs bedrijven zijn waar je Instagram likes kopen kan. Dit zou allemaal niet bestaan als we geen gebruik maakte van onze telefoon.

 

Redenen van telefoon gebruik

Social media accounts zijn dus zeer verslavend. De wereld daar ziet er namelijk beter, minder zorgwekkend en mooier uit. Hoe mooi dit plaatje ook lijkt, vergeet niet dat iedereen snel Instagram volgers kopen kan. Wat dacht je van de likes en comments die ze hebben? Ook Instagram likes kopen is geen probleem. Denk hier dus over na wanneer je weer eens uren aan het scrollen bent op Instagram. Als je toch graag een influencer wilt worden is het juist super handig dat er een mogelijkheid is om snel Instagram volgers kopen. Sommige mensen moeten namelijk voor hun baan veel gebruik maken van hun telefoon.

 

Werk

Niet alleen influencer maken veel gebruik van hun telefoon. Zakenmensen, economisten en vele meer, moeten hun telefoon gebruiken om in contact te kunnen blijven maar ook om elke seconden op de hoogte gebracht te kunnen worden. Bij dit soort banen hoort veel telefoongebruik er dus eenmaal bij. Het is net zo normaal als snel Instagram volgers kopen of Instagram likes kopen. Voor je werk zijn dit soort dingen af en toe nodig.

Rate this post