iMac 24 inch aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

Bij de beste Apple aanbiedingen vind je ook de iMac 24 inch aanbieding. Je kan jouw nieuwe iMac 24 inch aanschaffen in zeven verschillende kleuren: groen, geel, oranje, roze, paars, blauw en zilver. Hij is maar 11,5 millimeter dik, waardoor hij amper ruimte inneemt op jouw bureau. Het design is vooral te danken aan de M1-chip die het merk Apple zelf heeft ontworpen. Het hele systeem van de iMac draait namelijk op die chip, waardoor je geen hele kast meer nodig hebt. Hij weegt in totaal nog geen 15 kilo en met een uitgebalanceerde voet staat hij ook nog een keer als een echt design-voorwerp te pronken op je bureau. De magnetische connector heeft een stoffen kabel en wordt in dezelfde kleur geleverd als de iMac. Hij bezit een 24 inch 4,5K Retina-display waardoor je alles in detail en in perfecte kleuren kan bekijken. Daarnaast heet het beeldscherm ook een antireflectiecoating, waardoor je vrijwel geen last hebt van spiegelingen in je scherm. Zo kan je foto’s bewerken, video’s bewerken en presentaties maken zonder dat je gehinderd wordt door de ruimte achter je of door lichtinval.

Aanvullende zaken zoals de camera, microfoon, zes speakers, eindeloos veel apps en de verbinding met je iPhone maken dat je veel gebruiksgemak ervaart. Met AirDrop deel je zonder moeite al je foto’s en video’s met je iMac. Maar er is ook een klembord die je zowel op je iMac 24 inch als op je iPhone kan gebruiken, waardoor je eenvoudig teksten over kan zetten.

Huidige iMac 24 inch aanbiedingen:apple-imac-24inch-aanbieding

iMac 2021 met M1 aanbieding

De processor van een computer of laptop is eigenlijk het brein. Als je de processor van dichtbij bekijkt dan doet hij eigenlijk alles wat jij vraagt. Hij rekent het uit, hij stuurt aan en daarom is het belangrijk dat hij veel capaciteit heeft. Niet alleen de snelheid is belangrijk, maar ook de kracht. Apple heeft de M1-chip uitgevonden en deze in de iMac 24 inch gestopt. Het grote voordeel naast zijn snelheid en kracht, is dat hij ook energiezuinig is en daarnaast ook super klein. De iMac 2021 met M1 aanbieding is dan ook een geweldige keuze als je op zoek bent naar een snelle computer die weinig ruimte inneemt op je bureau.

Huidige iMac 24 inch met M1 aanbiedingen:

iMac 24 inch met 8GB RAM aanbieding

Je kan jouw iMac 24 inch met 8GB RAM aanbieding aanschaffen bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com. Er zijn zeven verschillende kleuren waar je uit kan kiezen, maar je kan ook gaan voor 8GB RAM of 16GB RAM. Als je op zoek bent naar een computer die voldoende kracht heeft en waarmee je alleen zware programma’s wilt draaien zonder te multitasken, dan heb je aan dit model voldoende.

Huidige iMac 24 inch 8gb aanbiedingen:apple-imac-24inch-aanbieding

iMac 24 inch met 16GB RAM aanbieding

Ben je op zoek naar een computer waarmee je meerdere zware programma’s tegelijk kan draaien? Dan is de iMac 24 inch met 16GB RAM aanbieding de juiste keuze. Je kan dit model aanschaffen bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com zodat je nooit te veel betaald voor je nieuwe investering.

Huidige iMac 24 inch 16gb aanbiedingen:

De iMac 24 inch van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com

Een nieuwe iMac 24 inch aanschaffen is een serieuze investering voor de aankomende jaren. Het is dan ook zonde om te veel te betalen. Daarom kan je het beste kijken bij de iMac 24 inch van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com. Je vindt de iMac 24 inch aanbieding bij de beste Apple aanbiedingen en je kan jouw eigen kleur uitkiezen zodat hij perfect past binnen je interieur. Doordat hij zo dun is neemt hij amper ruimte in op je bureau. Op die manier hou je meer ruimte over voor het papierwerk of voor andere zaken.

Huidige iMac 24 inch aanbiedingen van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt:

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.