iMac aanbieding | Korting op iMac’s

Op zoek naar een iMac aanbieding? Dan ben je bij Mac-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij speuren elke dag het internet af naar de beste iMac aanbiedingen. Is er een Mac aanbieding bij Bol.com, Coolblue of MediaMarkt? Dan vind je deze aanbieding in het onderstaande overzicht. Maak gebruik van een mooie iMac aanbieding en profiteer direct van korting.

Bekijk alle iMac aanbiedingen:

De iMac is al jaren een bekend product van Apple. De iMac is een van de eerste bekende desktopcomputers die gebruikt werd. Door de jaren heen is de iMac verbeterd tot de supercomputer dat het nu is. Of je de iMac nu voor persoonlijk of zakelijk gebruik wilt gebruiken; met de iMac heb je altijd een goede computer in huis. Desondanks dat de iMac geschikt is voor elke gebruiker is de prijs nog steeds aan de hoge kant. Dit helemaal in vergelijking met Windows computers. Apple zelf geeft weinig tot geen iMac aanbiedingen. Gelukkig zijn er webshops als Bol.com, Mediamarkt of Your Mac Store die wel iMac aanbiedingen aanbieden. Door deze iMac aanbiedingen wordt het kopen van een iMac een stuk aantrekkelijker, zeker met alle pluspunten van deze computer. Op zoek naar een iMac aanbieding? Deze vind je bovenaan de pagina.

Design

Zoals iedereen van Apple verwacht is ook het design van deze iMac geschikt voor in elke ruimte. Door het strakke, simpele design en het 5 mm dunne beeldscherm is deze iMac de basis voor elke liefhebber van een designcomputer. Naast het design is deze iMac ook geschikt voor de liefhebber van een supersnelle, gebruiksvriendelijke computer.

Bekijk alle iMac aanbiedingen:

imac aanbieding

Ongekende prestaties

Door de vernieuwde Core-processor is deze iMac is sneller dan ooit. Het 27‑inch model haalt snelheden tot 4,2 GHz, en het 21,5‑inch model tot 3,6 GHz. Naast de processor is ook de SSD veranderd. Deze iMac bestaat uit een Fusion Drive waar apps en bestanden worden opgeslagen die je het meeste gebruikt. Deze Fusion Drive heeft een opslagcapaciteit tot 3TB. Bestanden die je op wilt slaan worden opgeslagen in een grote SSD. Deze combinatie zorgt ervoor dat je moeiteloos je iMac kunt opstarten, apps kunt gebruiken, foto’s kunt importeren en efficiënter kunt werken.

Daarnaast heeft deze iMac heeft tot drie keer snellere gegevensuitwisseling door Thunderbolt 3. Thunderbolt 3, of terwijl usb-c, is de nieuwste, snelste manier van gegevensuitwisseling. Via Thunderbolt 3 wissel je tot 40Gb per seconde uit en wordt het mogelijk om één 5-K beeldscherm of twee 4-K beeldschermen aan te sluiten.

imac aanbiedingen - sfeerbeeld

Voor iedereen wat wils

Het voordeel van de iMac is dat deze in twee verschillende formaten te krijgen is. Zo is er voor iemand die genoegen heeft met een kleine iMac een 21,5 inch iMac. Daarentegen is voor iemand die zijn of haar iMac gebruikt om te multitasken een grotere iMac handig van 27 inch. Door het 4-K óf 5-K beeldscherm zijn de kleuren nog helderder, scherper en wordt de gebruikerservaring volledig geoptimaliseerd. Met meer dan een miljard kleuren komt je scherm tot leven zoals je nog nooit hebt meegemaakt met een iMac.

iMac aanbiedingen

De iMac’s van Apple zijn zo gewild dat Apple zelf geen iMac aanbiedingen aanbiedt. Dit is een voordeel voor de webshops die in tegenstelling tot Apple wél iMac aanbiedingen kunnen aanbieden. Bekende Apple resellers zoals Your Mac Store, Bol.com en Mediamarkt hebben regelmatig een iMac aanbieding waardoor de aankoop tot een iMac nóg interessanter wordt. Bekijk het bovenstaande overzicht en maak gebruik vaan een iMac aanbieding.

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.