iMac Pro aanbieding

Op zoek naar een iMac Pro aanbieding? Dan ben je bij Mac-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk alle iMac Pro aanbiedingen. Dit doen wij onder andere voor webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Is er ergens een iMac Pro aanbieding? Dan vind je deze in het onderstaande overzicht. Maak gebruik van een aanbieding en profiteer direct van korting.

Huidige iMac Pro aanbiedingen:

Dé iMac pro. De pro onder de computers. Nog nooit eerder is er een computer gemaakt met deze capaciteiten. Maar naast de pluspunten is er ook een minpunt: de prijs. Door de goede prestaties die deze iMac heeft hangt er ook een groot prijskaartje aan. Apple heeft zelf niet vaak iMac Pro aanbiedingen. Gelukkig zijn er wel andere winkels met iMac Pro aanbiedingen zoals Mediamarkt, Bol.com of Your Mac Store. Door deze iMac Pro aanbiedingen wordt de prijs van je iMac pro nét wat aantrekkelijker.

Ongekende capaciteiten

De iMac pro heeft prestaties zoals niemand ze eerder heeft geproduceerd. Deze iMac is er dus echt op geproduceerd dat er grote dingen mee gedaan kunnen worden. Indien je op zoek bent naar een iMac aanbieding die geschikt is voor dagelijks gebruik, klik dan hier. De iMac pro is ontwikkeld voor de echte professionals. Hierbij kun je denken aan video editers, 3D animators, muzikanten, software developers en wetenschappers. De iMac pro is ontwikkeld om moeiteloos grote, zware bestanden te draaien. Met de iMac Pro hoef je dus nooit meer bang te zijn dat je Mac vastloopt of langzaam wordt door grote bestanden en kun je doen waar je goed in bent.

Processor onder de processoren

De compleet vernieuwde iMac krijgt een bijzondere processor, namelijk een intel Xeon-processor met maximaal 18 kernen en AMD’s laatste Vega grafische architectuur. Dit geheel maakt de nieuwe iMac een echt monster.

Grafische chip

Toen de iMac Pro ontworpen werd, werd er duidelijk dat het een monster moest worden. Voor de prestaties die deze iMac levert was er een chip nodig: de Radeaon Pro Vega. Deze chip zorgt ervoor dat de GPU van de iMac iMac pro tot drie keer zo snel is als de huidige iMac’s. Deze GPU zorgt er zelfs voor dat er levensechte realtime 3D redering en VR mogelijk zijn!

imac pro aanbieding

Werkgeheugen

De nieuwe iMac pro heeft maarliefst ruimte voor 128GB geheugen. Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos meerdere complexe, zware bestanden tegelijk kunt renderen, ontwerpen en stimuleren.

Resolutie

De nieuwe iMac pro heeft een 5K Retina beeldscherm. Zoals we al van Apple gewend zijn is het Retina scherm een topper. Het 5K Retina beeldscherm is het ultieme beeldscherm ooit. Met maar liefst 14,7 pixels en 1 miljard kleuren wordt het gebruiken van de iMac Pro een echte unieke ervaring. Door de vier USB-c poorten wordt het zelfs mogelijk om meerdere 5K beeldschermen aan te sluiten voor een perfecte werkplek. De ervaring wordt compleet gemaakt door de compleet verbeterde en vernieuwde speakers.

imac pro aanbiedingen - sfeerbeeld

iMac Pro aanbieding

Er is geen twijfel over mogelijk dat de iMac Pro niet te overtreffen is. Het is de beste alles in een computer die we tot nu toe gezien hebben. Daarentegen is de iMac pro voor de alledaagse gebruiker overbodig en kun je beter gaan voor de toch nog steeds snelle reguliere iMac. Als je een Pro gebruiker bent die op zoek is naar de beste features die een computer kan hebben en die er verkrijgbaar is dan ben je bij Apple aan het goede adres. De iMac pro is de beste alles in een computer van het moment. Wij hebben de beste iMac Pro aanbieding op een rij gezet. Bekijk hier alle meest actuele iMac Pro aanbieding bij Bol.com, Mediamarkt of Your Mac Store om het beste te krijgen voor de laagste prijs. Of scroll een stukje naar boven voor een compleet overzicht.