iPad aanbieding | Korting op Apple tablets

Ben jij opzoek naar een mooie iPad aanbieding? Dan ben je bij www.mac-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij speuren elke dag het internet af naar de allerbeste iPad aanbiedingen. Wij verzamelen uitsluitend aanbiedingen van de beste en meest betrouwbare webwinkels. Bekijk het onderstaande overzicht voor de beste iPad aanbieding van dit moment.

Bekijk alle huidige iPad aanbiedingen:

De iPad is al jarenlang de marktleider op het gebied van tablets. Van deze tablets, geproduceerd door Apple, zijn door de jaren heen verschillende edities uitgegeven. Deze nieuwste versies hebben elk hun eigen verbeteringen en updates in vergelijking met de vorige edities. Desalniettemin zijn ook de oudere varianten van de iPad zeker de moeite waard. Op deze site vind je de beste iPad aanbiedingen. Eenvoudig vanuit je luie stoel kun je online gebruik maken van onze iPad aanbieding. Geen tripjes naar de Apple store meer, via deze website schaf je gemakkelijk en snel een nieuwe iPad aan. Kijk snel verder op deze site, en vind de perfecte iPad aanbieding voor jou!

Bekijk alle huidige iPad aanbiedingen:

Welke soorten iPad zijn inmiddels uitgebracht?

ipad aanbieding

Van de iPad bestaan inmiddels een aantal varianten. Apple blijft graag voorop lopen qua innovaties, wat de reden is dat zij hun apparaten continu blijven vernieuwen. Hierdoor heb jij ook de keuze: kies jij een oudere doch prima functionerende iPad voor een lagere prijs, of ga je toch voor de allernieuwste editie? De keuze is geheel aan jou, maar je bent er in ieder geval van gegarandeerd dat je bij ons de beste iPad aanbiedingen zult vinden. In totaal zijn er 8 versies van de iPad beschikbaar. Daarnaast zijn er de iPad mini en de iPad pro modellen, welke tevens als iPad aanbieding te vinden zijn op onze site. Hieronder de verschillende edities van de iPad op een rijtje:

– iPad: de eerste generatie die Apple op de markt bracht. Dit apparaat bevat een Apple A4 processor (1 GHz), een 9.7 inch touchscreen, iOS, Wi-Fi connectie, GPS navigatie en 256 RAM geheugen. Daarnaast kun je aan de hand van gedownloade apps spellen spelen en gebruik maken van sociale netwerken. Dankzij de vele mogelijkheden die deze tablet biedt, werd het al snel erg populair.
– iPad 2: de opvolger van de originele iPad. Bevat een snellere processor en was de eerste iPad front en back camera’s die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld Facetime. Versies bevatten een opslagruimte van 16, 32 of 64 GB. Support voor iOS 5 tot en met iOS 9. Een waardige opvolger.
– iPad 3: Hierna volgde het derde model. Bevat een verbeterde processor, 5 megapixel camera, HD 1080p video opname en 3G + 4G support. Beschikbaar met opslagruimtes van 16, 32 en 64 GB. Hoewel dit model een korte levensduur had, is het zeker de moeite waar als iPad aanbieding.
– iPad 4: verbeterde processor, support voor iOS 6 tot en met 10 en Retina Display, waardoor het beeld er scherper uitziet. Voert CPU-afhankelijke taken twee keer zo snel uit in vergelijking met het voorgaande model. Efficiënt en gebruiksvriendelijk, een waardige iPad aanbieding.
– iPad Air: een lichter model. Vergelijkbaar met een iPad Mini door het smalle design, maar bevat meer capaciteiten. Een snel model dat taken vlug kan uitvoeren en een lange batterijduur heeft.
– iPad Air 2: bevat een snellere processor, waardoor dit nieuwe model beter geschikt is voor de geavanceerdere apps en programma’s. Support voor alle iOS systemen tot en met versie 11. Klein, capabel en gemakkelijk te gebruiken.
– iPad 5: overduidelijk sneller in vergelijking met oudere modellen, voor een goede prijs en beschikt over een batterij met een lange levensduur. Ideaal voor onderweg! Keyboards kunnen daarentegen niet aangesloten worden op dit model.
– Zesde generatie iPad: de meest recente release. Een 9.7 inch tablet die vergelijkbaar is met het voorgaande model. Bevat een geüpdate processor, 2 GB RAM, is 7.5 mm breed en heeft opslagruimtes van 32 of 128 GB.
– iPad Mini en iPad Pro: de mini, zoals de naam al aangeeft, is een kleinere variant van de iPad. Compact en vooral geschikt voor licht gebruik. Er zijn 4 modellen van de iPad Mini. De iPad Pro is juist gecreëerd om de concurrentie aan te gaan met laptops. Beschikbaar in twee groottes, 10.5 inch en 12.9 inch. Je hebt de keuze uit drie soorten opslagruimte: 64, 256 of 512 GB.

Zoals je ziet, heb je een ruim assortiment tot je beschikking wanneer je gebruik wilt maken van onze iPad aanbiedingen!

Waar kun je de iPad bestellen?

Wanneer je gebruik wilt maken van onze iPad aanbiedingen, is dit gelukkig gemakkelijk te doen. Online bestellen via onze website is binnen een handomdraai te doen, waarna je veelal de volgende dag kunt genieten van jouw nieuwe iPad. Op onze site is per model een hoop informatie te vinden, zodat je jezelf goed kunt inlezen over de iPad aanbieding van jouw keuze. Immers wil je goed geïnformeerd zijn voordat je overgaat tot een aankoop. Geen trips meer naar de Apple Store, aan de hand van een paar kliks kun je vanuit jouw luie stoel binnen no time gebruik maken van een voordelige iPad aanbieding. Weeg de kwaliteiten van elke iPad af tegen jouw wensen en eisen. Gebruik je een tablet voor veeleisende taken, kun je beter een nieuw model aanschaffen. Wil je een iPad daarentegen kopen voor licht gebruik, voldoen de oudere modellen. Wat je ook zoekt, de beste iPad aanbiedingen vind je bij ons!

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.