iPad Air aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

Apple is een bekend merk en met de beste Apple aanbiedingen krijg je de mogelijkheid om producten van het merk aan te schaffen tegen scherpe prijzen. In 2013 werd de iPad geïntroduceerd. Later is de iPad Air aanbieding op de markt gekomen met een 9,7 inch beeldscherm en hij lijkt een beetje op de iPad Mini. De iPad Air is een iPad oftewel een tablet die door Apple op de markt is gebracht. Het is een tablet die licht in gewicht is, supersnel door zijn goede chip. Hij is dus ideaal voor zowel privé als zakelijk gebruik en doordat hij superdun is kan je hem ook makkelijk in je tas stoppen. Een klein plekje is genoeg, want hij neemt niet veel ruimte in.

Wil je jouw iPad Air aanbieding scoren? Kijk dan bij de beste Apple aanbiedingen van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com Je hebt daar de mogelijkheid om verschillende modellen aan te schaffen, zoals de iPad Air 2020, de iPad Air 2022, de iPad Air 64GB en de iPad Air 256GB.

Huidige iPad Air aanbiedingen: apple-ipad-air-aanbieding

De iPad Air van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com

Als je op zoek bent naar een nieuwe tablet dan is de iPad Air van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com zeker interessant. Als je kijkt naar de iPad Air dan heb je een lichtgewicht iPad in je handen met hoogwaardige specificaties. Afhankelijk van het model zit er een chip in waarmee je diverse apps kan gebruiken. Het is een tablet die ideaal is voor studenten en creatievelingen die vaak gebruik maken programma’s voor foto- en videobewerking. Door gebruik te maken van een Apple Pencil kan je nog nauwkeuriger werken op deze tablet van Apple en maak je van jouw tijd onderweg iets nuttigs of pak je hem er tijdens een afspraak of college gemakkelijk bij. Ook kan je naast de iPad Air aanbieding een Smart Keyboard of Magic Keyboard aanschaffen om het gebruiksgemak nog groter te maken.

Huidige iPad Air aanbiedingen van Coolblue, Mediamarkt en Bol.com:

iPad Air 2022 aanbieding

Net zoals zijn voorganger heeft de iPad Air 2022 een scherm van 10,9 inch beeldscherm, maar hij heeft een upgrade gehad naar een M1-chip om intern alles soepel te laten verlopen. De camera aan de voorzijde is verbeterd zodat je scherpere foto’s kan maken en daarmee ook scherper kan beeldbellen via je iPad. Als je dus op zoek bent naar een iPad waarmee je ook haarscherp kan videobellen en foto’s kan maken dan is de iPad Air 2022 aanbieding voor jou de juiste keuze.

Huidige iPad Air 2022 aanbiedingen:

iPad Air 2020 aanbieding

Als je op zoek bent naar de juiste keuze voor jou dan kan de iPad Air 2020 aanbieding iets voor jou zijn. Met zijn 10,9 inch beeldscherm, A14 Bionic-chip, ondersteuning van de Apple Pencil en 460 gram is het een prachtig basismodel van de Apple iPad. Hij beschikt over een vinger-ID om te ontgrendelen, camera om een selfie te maken en te videobellen, hij herkent Siri en je kan hem zowel via de WiFi als op het 4G-netwerk van je mobiele provider aansluiten. Op die manier ben je ook op je tablet eindeloos bereikbaar.

Huidige iPad Air 2020 aanbiedingen:apple-ipad-air-aanbieding

iPad Air 64GB aanbieding

De iPad Air 64GB aanbieding is ideaal als je genoeg ruimte wilt hebben op je tablet, maar geen grote video- en fotobestanden wilt bewaren erop. Ook de kleur kan je laten passen bij je outfit, zo kan je kiezen uit kleuren als paars, spacegrijs, blauw, roze en sterrenlicht. Maar je kan er ook een hoes voor aanschaffen zodat hij ook altijd beschermd is. Je kan jouw iPad Air 64GB kopen bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com.

Huidige iPad Air 64gb aanbiedingen:

iPad Air 256GB aanbieding

Heb je voldoende ruimte nodig op je tablet omdat je grotere bestanden zoals foto’s en videobewerkingen doet? Dan is de iPad Air 256GB de juiste keuze want zo heb je voldoende opslagcapaciteit. Je kan jouw iPad Air 256GB aanbieding vinden bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com bij de beste Apple aanbiedingen.

Huidige iPad Air 256gb aanbiedigen:

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.