iPad Pro aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

Als je bij de beste Apple aanbiedingen kijkt van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com vind je de iPad Pro aanbieding. Er zijn verschillende modellen van de iPad Pro op de markt gebracht door Apple, zoals de iPad Pro 12,9 inch, de iPad Pro 11 inch en de iPad Pro 2021 en de iPad Pro 2022. In 2018 werd de derde generatie al uitgebracht en was maar 5,9 millimeter dik. Hij had een A12X Bionic-processoren was een grote upgrade. De randen waren namelijk veel dunner dan zijn voorganger en de thuisknop is verdwenen. Ook de Face ID werd geïntroduceerd en er kwamen twee maten op de markt, namelijk de 11 inch en de 12,9 inch. Je kan de iPad Pro aanbieding vinden bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com.

Huidige iPad Pro aanbiedingen:apple-ipad-pro-aanbieding

iPad Pro 12.9 inch aanbieding

Als je het hebt over een 12,9 inch tablet dan gaat het om een tablet met een beeldscherm van 32,8 centimeter. Je kan kiezen uit de kleuren zilver en spacegrijs, een opslagcapaciteit tussen de 128GB en 2TB en hij kan verbonden worden met of een WiFi-netwerk of een combinatie van een WiFi-netwerk en een netwerk van een mobiele provider zodat je overal bereikbaar bent. Een iPad Pro 12,9 inch aanbieding is dus interessant als je op zoek bent naar een niet al te kleine tablet waarmee je ook onderweg uit de voeten kan. Je hebt de mogelijkheid om een Apple Pencil 2e generatie erbij aan te schaffen zodat je nog nauwkeuriger kan werken. Als je het niet handig vindt om op de iPad Pro 12,9 inch zelf te typen dan kan je ook nog een los toetsenbord aanschaffen. Je hebt de keuze uit een Magic Keyboard en een Smart Keyboard Folio.

Huidige iPad Pro 12.9 inch aanbiedingen:

iPad Pro 11 inch aanbieding

De iPad Pro 11 inch aanbieding is de kleine variant van de iPad Pro 12,9 inch aanbieding en vind je bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com bij de beste Apple aanbiedingen. Omdat hij wat kleiner is dan zijn broertje de iPad Pro 12,9 inch is hij ook iets goedkoper in de aanschaf. Maar door gebruik te maken van de aanbieding betaal je nooit te veel voor je nieuwe tablet. Verder zijn de specificaties voor de Apple iPad hetzelfde voor beide formaten en heb je ook voor de Pro 11 inch de mogelijkheid om accessoires aan te schaffen zoals de Apple Pencil en een los toetsenbord.

Huidige iPad Pro 11 inch aanbiedingen:

iPad Pro 2022 aanbieding

Ben je op zoek naar de beste iPad Pro 2022 aanbieding? Kijk dan bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com. Dankzij zijn M2-chip is hij sneller en krachtiger dan zijn voorganger, de iPad Pro 2021. Zonder problemen kan hij zware programma’s van Adobe draaien, zoals Photoshop. Je kan dit model aanschaffen als iPad Pro 11 inch maar ook als de iPad Pro 12,9 inch. Het grotere model geeft net een nauwkeuriger en scherper beeld omdat er mee beeldscherm is waarop het kan worden weergegeven. Het is aan te raden om goed te kijken naar de benodigde opslagcapaciteit, want je kan kiezen tot 2TB en voor grote foto- en videobewerkingen is dat best handig.

Huidige iPad Pro 2022 aanbiedingen:apple-ipad-pro-aanbieding

iPad Pro 2021 aanbieding

Ben je op zoek naar een tablet met een krachtige M1-chip en die je op het 5G-netwerk kan aansluiten? Dan is de iPad Pro 2021 aanbieding een goede keuze. Je kan namelijk eindeloos videobellen, kunstwerken maken, video’s bewerken en games spelen op de iPad Pro 2021. Doordat je kan kiezen uit twee maten, namelijk 11 inch en 12,9 inch, kies je voor jou het meest geschikte model. Op het gebied van de specificaties zit er behalve het beeldscherm eigenlijk geen verschil in.

Huidige iPad Pro 2021 aanbiedingen:

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.