Iphone 11 aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

Het is alweer jaren geleden dat Steve Jobs de iPhone aankondigde, dat deed hij namelijk in 2007. Dat is ook de periode waarin smartphones definitief doorbraken en daar lijkt iPhone deels voor verantwoordelijk te zijn geweest. We zijn massaal touchscreens gaan gebruiken en vanuit daar is de serie van de iPhone geboren en zijn er steeds nieuwe modellen op de markt gebracht. Zo is er onder andere een iPhone 4, iPhone 6 en ook een iPhone 11. Als je op zoek bent naar een iPhone 11 aanbieding dan kan je die vinden bij de beste Apple aanbiedingen. Je kan ervoor kiezen om een los toestel aan te schaffen of een toestel met abonnement. Het voordeel van een toestel met abonnement is dat je vaak korting krijgt op je toestel en daardoor in verhouding goedkoper uit bent.

Als je kijkt naar de voorgang van de iPhone 11 en de verbeteringen dan kan je zeggen dat je met dit model echt een stap vooruit gaat in de technologie. Zo heeft de iPhone 11 een A13-processor waardoor hij 20 procent sneller gaat dan zijn voorganger. Dat is op een smartphone aanzienlijk en kan je heel eenvoudig merken door tussen verschillende apps te wisselen. Ook de camera’s zijn verbeterd, zoals een verbeterde frontcamera. Met de ‘Slofie’-functie maak je een video van jezelf met vertragingseffect, oftewel een slo-mo en selfie. Ook de toevoeging van de nachtmodus maakt dat het een upgrade is ten opzichte van zijn voorganger. Want in het donker kan je nu behoorlijk scherpe foto’s maken die alsnog belicht zijn en voldoende detail geven zodat je niet alleen naar een zwarte print aan het turen bent. Maar niet alleen de features zijn leuk, ook praktisch is er wat verbeterd. De accuduur van de iPhone 11 gaat minstens een uur langer mee dan zijn voorganger, waardoor je minder snel aan de lader hoeft. Door gebruik te maken van de draadloos 18W-snellader kan je het toestel draadloos opladen in een handomdraai en hoef je nooit meer op zoek naar dat snoertje. Je kan ook deze iPhone 11 ontgrendelen met Face ID zodat je gelijk hem kan bedienen als je hem voor je gezicht houdt, zonder dat je nog codes of iets in hoeft te voeren.

Huidige iPhone 11 aanbiedingen:iphone-11-aanbieding

iPhone 11 Pro aanbieding

Als je kijkt naar de iPhone 11 Pro aanbieding, dan heb je veel verschillende opties om uit te kiezen als je een nieuwe telefoon wilt aanschaffen. Je kan natuurlijk gaan voor de standaardversie, maar de Pro-uitvoering bied je net wat meer mogelijkheden en diepgang. Je kan de iPhone 11 Pro aanschaffen in vier kleuren: goud, spacegrijs, zilver en middernachtgroen. De capaciteiten van de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro zijn hetzelfde, namelijk: 64GB, 128GB of 265GB. De iPhone 11 Pro weegt iets lichter dan de gewone iPhone, hij is namelijk maar 188 gram met een 5,8 inch display. Hij is water- en stofbestendig waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als hij een keer in het water valt of je hem in de regen gebruikt. De camera’s van de Pro-uitvoeringen bieden net zoveel mogelijkheden als van de basisuitvoering en je waant je met alle mogelijkheden als een ware fotograaf. Je kan namelijk handmatig instellingen aanpassen, zoals de sluitertijd, om zo de ideale foto te creëren. Het grote verschil is dat de Pro versie een OLED-scherm heeft met luxe roestvrijstalen randen en drie camera’s. Hierdoor is hij net luxer en uitgebreider.

Huidige iPhone 11 Pro aanbiedingen:

iPhone 11 Pro Max aanbieding

Ben je op zoek naar een ultra luxe uitvoering van de iPhone 11 en is de Pro niet voldoende? Ga dan voor de iPhone 11 Pro Max aanbieding bij de beste Apple aanbiedingen. Net zoals de Pro zijn de kleuren en capaciteiten hetzelfde, maar hij is iets groter en zwaarder met een 6,5 inch beeldscherm en 226 gram. Als je naar de verschillen kijkt tussen de Pro en de Pro Max dan is de Pro Max nog net iets luxer, zoals een groter scherm en een grotere accucapaciteit, waardoor je eigenlijk geen foute keuze kan maken tussen deze twee uitvoeringen van Apple. Puur op persoonlijk vlak moet je een keuze maken als je liever een groter scherm hebt of een wat kleiner scherm.

Huidige iPhone 11 Pro Max aanbiedingen:iphone-11-aanbieding

iPhone 11 aanbieding met abonnement

Als je een nieuwe telefoon gaat aanschaffen, dan kan je kiezen tussen een los toestel met een sim only abonnement of een combinatie van een toestel met een abonnement. Bij de beste Apple aanbiedingen kan je kiezen voor een iPhone 11 aanbieding met abonnement. Het voordeel van een iPhone 11 aanschaffen met abonnement is dat je in verhouding minder betaald voor je telefoon omdat je korting krijgt op de aanschafprijs. Het maakt in dat geval niet uit of je gaat voor de basis iPhone 11, de iPhone 11 Pro of de iPhone 11 Pro Max, voor alle drie de modellen geldt dat als je hem samen aanschaft met een abonnement je in verhouding minder betaald voor je toestel aanschaf. Ga voor een tweejarig abonnement om in verhouding het goedkoopste uit te zijn en kies voor nummerbehoud als je bereikbaar wilt blijven. Je kan dit aangeven bij het afsluiten van het abonnement en dan wordt tijdig de overgang van je nummer van de ene provider naar de andere in gang gezet. Mits je natuurlijk bij dezelfde provider blijft, dan hoeft je nummer niet over te worden gezet.

Huidige iPhone 11 aanbiedingen met abonnement:

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.