iPhone 12 aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

In 2007 werd de eerste iPhone aangekondigd door Steve Jobs en dat is best al wat jaren geleden. In die periode kwamen de smartphones meer en meer op de markt en kregen meer bekendheid, meer functies en ze werden steeds meer gewaardeerd. Die periode was ook de start waarin we massaal over zijn gestapt van een fysiek toetsenbordje naar de welbekende touchscreens. De serie van de iPhones werd geboren en er zijn best een hoop generaties in de jaren uitgebracht. Zo zijn de iPhone 4, 5, 6, 9, en 11 behoorlijk bekend geworden. Maar ook de iPhone 12 is een zeer bekend model van de door Apple ontworpen telefoons. Daarom is een iPhone 12 aanbieding een goede keuze als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon en het niet erg vindt als hij niet net nieuw op de markt is. Bij de beste Apple aanbiedingen kan je kiezen uit een iPhone 12, een iPhone 12 Pro, een iPhone 12 Pro Max en een iPhone 12 mini. Ook kan je ervoor kiezen om het toestel los aan te schaffen of samen met een abonnement. Vaak heb je als je een toestel in combinatie met een abonnement aanschaft korting op je toestelprijs, waardoor je in verhouding goedkoper uit bent dan dat je ze los zou aanschaffen.

Huidige Apple iPhone 12 aanbiedingen:apple-iphone-12-aanbieding

iPhone 12 Pro aanbieding

Als je bij de beste Apple aanbiedingen kijkt dan kom je ook de iPhone 12 Pro aanbieding tegen. Dit is één model hoger dan de iPhone 12. Dit model heeft veel gelijkenissen zoals de batterijcapaciteit, de basiscamera’s en het draadloos opladen, maar ook de A14 Bionic-chipset. Toch zijn er een aantal verschillen als je op zoek bent naar meer mogelijkheden in je smartphone. Zo is de behuizing van de iPhone 12 Pro steviger en niet van aluminium maar van roestvrijstaal waardoor hij beter tegen een stootje kan. Daarnaast heeft de iPhone 12 Pro ten opzichte van de iPhone 12 een extra camera waardoor je ook kan kiezen voor een telelens als je jouw camera-app gebruikt. Hierdoor kan je optisch tot vier keer inzoomen en digitaal zelfs tot tien keer. Ook heb je meer mogelijkheden als het gaat om de opslagcapaciteit, hij gaat namelijk tot 512GB. Verder zijn de specificaties van de toestellen redelijk gelijk, maar kan het toch voor jou een betere keuze zijn om de iPhone 12 Pro aanbieding te kiezen en opzichte van het basismodel.

Huidige iPhone 12 Pro aanbiedingen:

iPhone 12 Pro Max aanbieding

Als je voor de meest luxe iPhone 12 wilt gaan dan is de iPhone 12 Pro Max aanbieding voor jou de beste keuze. In veel opzichten is hij net zo uitgebreid als zijn serie maatjes, de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro, maar er zijn toch een paar specifieke afwijkingen die hem luxer maken. Zo is de batterijcapaciteit beter, waardoor de accuduur van dit model ook beter is dan de andere twee modellen. Hij kan namelijk niet tot 17 uur video’s afspelen, maar tot wel 20 uur. Daarnaast is het beeldscherm van de iPhone 12 Pro Max groter, namelijk niet 6,1 inch maar 6,7 inch. Ook op het gebied van camera’s heeft de Pro Max net iets meer mogelijkheden, want hij kan nog net iets verder optisch en digitaal inzoomen dan de andere modellen. Door het formaat van het beeldscherm is dit model wel een stukje zwaarder, namelijk 226 gram. Praktisch zal je er waarschijnlijk niet veel van merken, maar als je ze direct in de hand houdt kan je het verschil wel voelen.

Huidige iPhone 12 Pro Max aanbiedingen:apple-iphone-12-aanbieding

iPhone 12 mini aanbieding

Als je op zoek bent naar een compact model van de iPhone 12 dan is de iPhone 12 mini aanbieding interessant. De iPhone 12 mini is namelijk een compacter en kleiner model van het basismodel de iPhone 12. Deze smartphone heeft min of meer dezelfde specificaties, maar met een kleiner scherm. Waar de iPhone 12 een 6,1 inch scherm heeft, bezit de iPhone 12 mini een 5,4 inch scherm. Hij ligt daardoor comfortabeler in de hand en kan je voorkeur hebben ten opzichte van de andere modellen.

Huidige iPhone 12 Mini aanbiedingen:

iPhone 12 aanbieding met abonnement

Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon dan kan de iPhone 12 aanbieding met abonnement ook interessant zijn. Vaak is het verstandig om bij je nieuwe smartphone ook een abonnement af te sluiten. Want als je een gecombineerde aankoop doet, dan krijg je korting op je toestelprijs. Hierdoor ben je uiteindelijk in verhouding minder kwijt dan dat je los een iPhone 12 aanschaft en dan ook nog een los abonnement om te kunnen bellen en internetten. Bij de beste Apple aanbiedingen kan je jouw ideale iPhone 12 aanbieding vinden en een mooie investering doen voor de aankomende jaren.

Huidige iPhone 12 aanbiedingen met abonnement:

iPhone 12 aanbieding

Als je op zoek bent naar een Nieuwe telefoon dan is de iPhone 12 aanbieding bij de beste Apple aanbiedingen een goede keuze. Deze basis telefoon heeft alles wat je van een Apple-product mag verwachten en je kan er jaren mee vooruit. De iPhone 12 is het eerste model van Apple dat zowel 4G als 5G bezit en hij heeft een Super Retina XDR-display met Ceramic Shield waardoor hij tegen een stootje kan zonder te barsten. Ook is hij waterbestendig tot een diepte van 6 meter gedurende 30 minuten en kan je met de kwaliteitscamera super mooie beelden vastleggen. De ingebouwde A14 Bionic-chipset zorgt dat de prestaties van de smartphone optimaal zijn want je ervaart vloeiende overgangen en snelle wisselingen tussen verschillende apps. Ook heb je de mogelijkheid om met de iPhone 12 snel draadloos op te laden en dat kan je veilig doen door de MagSafe-technologie om te voorkomen dat de levensduur van je accu korter wordt of dat hij oververhit raakt.

Je kan de iPhone 12 aanbieding aanschaffen in verschillende kleuren, zoals blauw, paars, groen, wit, zwart en rood. De volgende keuze die je kan maken bij je nieuwe iPhone 12 is welke opslagcapaciteit je wilt gebruiken: 64GB, 128GB of 256GB. Hij weegt 162 gram, heeft een 6,1 inch beeldscherm en je kan tot 17 uur video’s afspelen op je smartphone. Je kan met de camera in de iPhone 12 je als echte fotograaf voelen, want je kan zelf de instellingen aanpassen zoals het diafragma en de sluitertijd. Er zit een optische beeldstabilisatie in, je kan gaan voor optische zoom, er is een aparte portretmodus en ook een nachtmodus is beschikbaar om in een zeer donkere omgeving voldoende licht te creëren om een foto te maken. Je kan video’s opnemen tot een 4K-kwaliteit, er is een optie voor timelaps-video’s en een QuickTake-video kan je kiezen. Je ontgrendelt je iPhone 12 met Face ID, Siri helpt je met vragen en het uitvoeren van taken en je kan hem draadloos opladen.

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.