Iphone 13 aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

Steve Jobs kondigde op 9 januari 2007 de allereerste iPhone aan. Door die aankondiging en eerste verkopen heeft Apple meegeholpen aan het succes dat de smartphone is geworden. Apple was toen vooral bezig met hightech ontwikkelingen zoals touchscreens en apps die toegankelijk gemaakt werden voor het publiek. De eerste iPhone wordt daarom ook wel gezien als de eerste gebruiksvriendelijke en voor iedereen toegankelijke smartphone. Dit model was nog niet direct in Nederland verkrijgbaar, daar moesten we even op wachten. In 2008 kwam de tweede generatie op de markt en die werd wel beschikbaar gesteld in Nederland. Je kon toen op het 3G-netwerk surfen, wat voor die tijd echt ongekend was. Het jaar erop kwam de iPhone 3GS uit; eenzelfde toestel met een sterkere processor. Vanaf daar ging de vlucht van de iPhone van Apple snel. Zo werd de iPhone 4 het eerste model van glas, de iPhone 5 introduceerde de vingerafdruk, met de iPhone 7 had je voor het eerst een waterdicht exemplaar in je hand en de iPhone 11 staat bekend om zijn prachtige camera’s met eindeloze toepassingen. In het jaar 2021 verschijnt de iPhone 13 en is daarmee de iPhone met de meest krachtige chip.

apple-iphone-13-aanbieding

Huidige iPhone 13 aanbiedingen:

Er komen met de iPhone 13 aanbieding vier modellen op de markt: de iPhone 13, de iPhone 13 mini, de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max. Deze serie van Apple is uitgerust met de nieuwe A15 Bionic chip en het wordt een echt paradepaardje van het merk. Je kan dit toestel bij de beste Apple aanbiedingen aanschaffen in alle vier de modellen. Ook heb je de mogelijkheid om de iPhone 13 aanbieding aan te schaffen met een abonnement. Hierdoor betaal je onder aan de streep minder, omdat je op je toestel korting krijgt als je hem samenneemt met een abonnement. Het is dus het overwegen waard om niet alleen voor een los toestel te gaan.

iPhone 13 Pro aanbieding

Is de iPhone 13 aanbieding niet voldoende? Dan kan je ook kijken naar een iPhone 13 Pro aanbieding. Het verschil dat direct opvalt tussen de iPhone 13 en de iPhone 13 Pro zijn de camera’s. De iPhone 13 heeft namelijk ‘gewone’ dualcam en de iPhone 13 Pro heeft nog een derde lens voor zoom- en macrofoto’s. De vierde camera die helpt je met AR (Augmented Reality) apps. Een ander pluspunt van de Pro-uitvoering is dat de accucapaciteit groter is en hij daarom langer mee gaat zonder dat je een oplader nodig hebt. Ook het frame is bij de iPhone 13 Pro verbeterd, want hij heeft een behuizing van roestvrijstaal in plaats van aluminium. Als laatste valt op dat de geheugencapaciteit bij de iPhone 13 Pro tot 1TB in plaats van de 512GB die de iPhone 13 maximaal heeft.

Huidige iPhone 13 Pro aanbiedingen:

iPhone 13 Pro Max aanbieding

De iPhone 13 Pro Max aanbieding verschilt van de iPhone 13 aanbieding en de iPhone 13 Pro aanbieding op een paar vlakken. Het is eigenlijk het luxe vlaggenschip van deze serie van Apple. Het eerste dat opvalt is dat de iPhone 13 Pro Max niet een 6,1 inch beeldscherm heeft maar een 6,7 inch beeldscherm en daarmee dus ook een stukje groter is. Dat zie je ook in het gewicht als je de iPhone 13 vergelijkt met zijn 173 gram ten opzichte van de iPhone 13 Pro Max met 238 gram. In de praktijk zal je er niet heel veel van merken, maar als we naar de getallen kijken is hij echt wel een stukje zwaarder. Ook de batterij van de Pro Max heeft net iets meer capaciteit, maar verder zijn de telefoons identiek. Het is dus een persoonlijke voorkeur die vooral om het formaat van de smartphone gaat als je moet kiezen tussen de iPhone 13 Pro of de iPhone 13 Pro Max.

Huidige iPhone 13 Pro Max aanbiedingen:apple-iphone-13-aanbieding

iPhone 13 Mini aanbieding

Ben je op zoek naar een handzame smartphone die lekker in de hand ligt maar wel veel functies en technische snufjes bezit? Dan is de iPhone 13 Mini aanbieding een aanrader. De iPhone 13 Mini heeft ‘slechts’ een beeldscherm van 5,4 inch waardoor hij een stukje compacter is dan het beeldscherm met 6,1 inch van de iPhone 13. Op het gebied van inhoud en specificaties zijn ze nagenoeg gelijk, waardoor je daar niet een specifieke keuze hoeft te maken. De keuze voor een iPhone 13 Mini is dus puur op basis van gebruiksgemak en het vasthouden in de hand.

Huidige iPhone 13 Mini aanbiedingen:

iPhone 13 aanbieding met abonnement

Als je een nieuwe smartphone gaat aanschaffen, zoals een iPhone 13 aanbieding, dan kan je ervoor kiezen om ook direct een abonnement aan te schaffen. Je koopt dus een iPhone 13 aanbieding met abonnement waardoor je onder aan de streep in verhouding minder betaald. Want op het moment dat je een los abonnement afsluit en een los toestel koopt, betaal je voor beiden de reguliere prijs. Zodra je een combinatie aanschaft krijg je vaak op de prijs van het toestel aan korting aangeboden waardoor het voordeliger is om de combinatie aan te schaffen. Met de krachtige A15 Bionic-chip van Apple zijn alle vier de modellen, zowel de iPhone 13 Mini, de iPhone 13, de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max aan te raden. Afhankelijk van je persoonlijke wensen over het formaat en het camera-gebruik kan je de beste keuze maken.

Huidige iPhone 13 aanbiedingen met abonnement:

iPhone 13 aanbieding

Bij de beste Apple aanbiedingen vind je de iPhone 13 aanbieding en kan je kiezen uit de verschillende modellen, waaronder het basismodel. Je kan de iPhone 13 kopen in de kleuren blauw, roze, middernacht, sterrenlicht, groen en rood. De opslagcapaciteit is ruim, namelijk tussen de 128GB en 512GB. Dit model heeft een 6,1 inch beeldscherm, een dual camerasysteem, opties voor optische zoom, kan tot 19 uur video’s afspelen, je ontgrendelt hem met Face ID, kan tot 30 minuten 6 meter diep, hij weegt 173 gram en je hebt zelfs een nachtmodus. Om het helemaal gemakkelijk te maken heb je de optie tot Apple Pay zodat je niet meer altijd je bankpas nodig hebt om betalingen te verrichten.

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.