iPhone 14 aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

De geschiedenis van de iPhone gaat terug tot 9 januari 2007. Dat is de dag dat Steve Jobs de eerste iPhone toonde en waarmee de smartphones populair werden. De HTC Touch was een van de eerste telefoons met een on-screen toetsenbord, oftewel er waren geen mechanische toetsen om te kunnen typen. Alles wat je wilde typen kon met het touchscreen dat de smartphone bezat. Apple gebruikte al jaren het OS X-systeem voor haar computers en laptops en ontwierp de iOS voor haar smartphones. Al in 2002 waren er geruchten dat er een iPhone op de markt zou komen, maar pas in 2007 werd dit officieel gemaakt tijdens de Macworld in San Francisco. In de jaren daarop werden er steeds nieuwe modellen van de iPhone uitgebracht. Zo is in 2008 de iPhone 3G uitgebracht en in 2016 bijvoorbeeld de iPhone 7. In het jaar 2019 kwam de iPhone 11 al op de markt en de iPhone 12 werd in het jaar 2020 uitgebracht. In september 2021 volgde de iPhone 13 en de iPhone 14 werd op 7 september 2022 op de markt gebracht. De iPhone 14 aanbieding is dan ook een waardevolle smartphone die geen kinderziektes meer kent en de krachtigheid kent die Apple te bieden heeft.

Als je op zoek gaat naar de iPhone 14 aanbieding bij de beste Apple aanbiedingen, dan kom je ook de iPhone 14 aanbieding met abonnement tegen. Een van de grote voordelen is dat je dan maar één aankoop hoeft te doen en vaak korting krijgt op je toestelprijs omdat je een gecombineerd contract afsluit. Wanneer je een los toestel en een los abonnement ter vergelijking ernaast legt, zal je zien dat je vrijwel altijd duurder uit bent. De iPhone 14 is een echte upgrade als je kijkt naar zijn voorgander, de iPhone 13. Er zit een betere chip in, er zijn meer technische snufjes aanwezig zoals een Dynamic Island bij de Pro en Pro Max modellen, maar ook de camera’s zijn verbeterd en geven meer mogelijkheden. De iPhone is allang geen reguliere smartphone meer waarmee je kan bellen en SMSen, maar het is een ware mini computer waarmee je jouw hele leven kan monitoren, managen en je netwerk kan onderhouden met alle gemakken die Apple heeft uitgevonden.

Huidige iPhone 14 aanbiedingen:

iPhone 14 Pro aanbieding

Is de iPhone 14 aanbieding te basic voor je? Dan is de iPhone 14 Pro aanbieding misschien een betere keuze. Deze upgrade van het basismodel heeft net iets meer opties. Het formaat van de iPhone 14 en de iPhone 14 Pro zijn gelijk, namelijk 6,1 inch en het gewicht is redelijk vergelijkend namelijk ‘slechts’ 206 gram. Toch is zijn batterijcapaciteit groter waardoor hij tot 23 uur video’s af kan spelen, is zijn hoofdcamera geen 12 megapixel maar 48 megapixel, zijn er meer opties voor optisch zoomen en heeft hij een Dynamic Island. Je kan niet alleen notificaties aflezen vanaf het ‘eiland’ maar ook je toestel ermee bedienen zoals het openen van apps. Hierdoor wordt er beter gebruik gemaakt van de samenwerking tussen software en hardware. Ook de processor dient genoemd te worden, want die is nog net een stapje sterker als je de iPhone 14 Pro neemt in plaats van de iPhone 14.

Huidige iPhone 14 Pro aanbiedingen:

iPhone 14 Pro Max aanbieding

Wil je voor echte luxe gaan? Kies dan voor de iPhone 14 Pro Max aanbieding. Het grootste verschil tussen de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max is het scherm en de batterijcapaciteit. Het scherm van de iPhone 14 Pro is net zoals het scherm van de iPhone 14 ‘slechts’ 6,1 inch. De iPhone 14 Pro Max heeft een groter scherm, namelijk een formaat van 6,7 inch. Hierdoor is hij noemenswaardig een slag groter dan de andere modellen binnen deze serie van iPhones. Hierdoor is hij ook een stukje zwaarder dan het basismodel. Hij weegt namelijk 24 gram. Maar daar zal je in de praktijk geen hinder van ondervinden. Een ander punt waarbij de Pro Max echt over luxe gaat is de batterijcapaciteit. Je kan namelijk tot 29 uur video’s afspelen zonder dat je je oplader hoeft te zoeken en je telefoon even kwijt bent tot er weer energie is aangevuld.

Huidige iPhone 14 Pro Max aanbiedingen:apple-iphone-14-aanbieding

iPhone 14 aanbieding met abonnement

In de huidige tijd heb je eigenlijk niets meer aan een telefoon zonder abonnement. Je kan altijd ervoor kiezen om een los abonnement en een losse toestel aan te schaffen, maar je hebt ook de mogelijkheid om beiden tegelijk aan te schaffen. Het is maar net hoe je contracten lopen en waar je voorkeur ligt. Wel is het zo dat als je jouw toestel combineert met een abonnement je in verhouding goedkoper uit zal zijn dan wanneer je een los toestel aanschaft met een sim-only abonnement. Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone dan is de iPhone 14 aanbieding met abonnement waarschijnlijk het meest voordelig. Dit komt dus omdat je korting krijgt op je toestelprijs als je bij dezelfde winkel ook een abonnement voor bellen en internet aansluit. Je vindt deze aanbiedingen bij de beste Apple aanbiedingen en je kan dan exact de iPhone 14 aanbieding kiezen die bij jou past. Ga je voor een klein formaat toestel of juist voor het luxe paradepaardje?

Huidige iPhone 14 aanbiedingen met abonnement:

iPhone 14 aanbieding

Als je op zoek gaat tussen de beste Apple aanbiedingen dan kom je ook de iPhone 14 aanbieding tegen. Met zijn 6,1 inch beeldscherm is hij net zo groot als sommige voorgangers, zoals de iPhone 13 maar je kan hem in andere kleuren aanschaffen. Zo heb je de keuze uit geel, blauw, paars, middennacht, sterrenlicht en red. Met de grote accu kan je tot 20 uur video’s afspelen en hij bezit de prachtige A15 Bionic-chip. Verder heeft hij de standaard specificaties die de iPhones allemaal kennen, zoals de waterdichtheid tot 30 minuten op 6 meter diepte, ontgrendeling met Face ID, prachtige camera’s waarmee je een echte fotograaf bent, opslagcapaciteit tot 512GB en een lichtgewicht van 172 gram. Dit maakt de iPhone 14 tot een prima basicmodel als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone.

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.