Mac aanbiedingen bij Bol.com

Bol.com is de grootste webshop in Nederland en heeft regelmatig Mac producten in de aanbieding. Mac aanbiedingen bij Bol.com lopen soms op tot wel 12 procent! Dankzij het grote assortiment, bijna 16 miljoen artikelen, zijn vrijwel alle Mac producten vrijwel altijd snel leverbaar en vaak de volgende dag bij jouw thuis afgeleverd. Ze quoten zelf: ‘voor 11 uur besteld morgen in huis!’ Ben je op zoek naar Apple-artikelen zoals een gloednieuwe Mac? Dan zit je bij bol.com goed. Zij bieden alles van Apple aan met hun vertrouwde klantenservice. Met een keuze tussen een Apple MacBook pro, Macbook Air, iMac of een iMac Pro combineer je snelheid en gebruiksgemak in een stijlvol, aluminium jasje. Als jij je Mac colletie wil uitbreiden dan biedt Bol.com vele combinatie mogelijkheden. Mac EarPods, Apple adapter lightning kabels of de Mac Magic Mouse 2, Bol.com zorgt ervoor dat jij niets mist in je Mac verzameling.

Huidige aanbiedingen bij Bol.com

Service & Mac aanbiedingen bij Bol.com

Bij bol.com heb je 30 dagen om aan te geven dat je wil retourneren als je toch voor de betere Mac kiest. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Duurzaamheid staat bij Bol.com voorop. Een klein elektrisch apparaat kun je meegeven aan de pakketbezorger van PostNL op het moment dat je je nieuwe apparaat ontvangt. Ga je voor een nieuwe iMac met een mooi nieuwe Retina scherm? Dan kan je jouw oude monitor meegeven aan de bezorger. Je hoeft zelf helemaal geen moeite te doen en draagt een mooi steentje voor de dag na morgen! De inname van het oude apparaat is dan definitief en de opgehaalde apparaten worden op een milieuvriendelijke manier en volgens wettelijke regels verwerkt. Zo maakt bol.com hun slogan meer dan waard. “De winkel van ons allemaal”. Goed voor ons, maar ook voor onze toekomst. Daarnaast is Bol.com ook nog eens goed voor onze portemonnee omdat er regelmatig Mac aanbiedingen bij Bol.com zijn die op kunnen lopen tot 12%!

mac aanbiedingen bij bol.com - sfeerbeeld

Over de blauwe gigant: bol.com

Bol.com behoort al jaren tot de meest populaire webwinkels van Nederland en België. De winkel heeft steevast een positie in de top 5 van de meest klantvriendelijke bedrijven van Nederland. Ook staat bol.com in de top 3 van meest invloedrijke merken op social media. De winkel heeft meer dan 7,5 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van bijna 16 miljoen artikelen. Dan is bol.com jouw “place to go” als het gaat om een Mac aanbiedingen!