Mac studio aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

De Apple Mac Studio is een gloednieuw product van het merk Apple en is een eigenlijk een mini pc. Hij kan gezien worden als de grote broer van de Apple Mac Mini. Bij de beste Apple aanbiedingen vind je dus ook de Mac Studio aanbieding. Er zijn verschillende uitvoeringen waaruit je kan kiezen, zoals het instapmodel de M1 Max en het meest uitgebreide model is de M1 Ultra. De vorm van de Mac Studio is een kubus en is 9,5 centimeter hoog. Aan de onderzijde zit een koelelement en aan de voorzijde een klein led lampje. Het beste beeldscherm dat erbij past is een 27 inch beeldscherm die Apple ook aanbiedt. Het 5K beeldscherm geeft kristalhelder beeld en hij beschikt over 6 speakers en 3 microfoons van studiokwaliteit. De combinatie geeft je een perfecte samenstelling voor zowel privé als zakelijk en je kan er jarenlang me vooruit.

Huidige Mac Studio aanbiedingen: mac-studio-aanbieding

Mac Studio M1

Bij de beste Apple aanbiedingen vind je tegenwoordig ook de Mac Studio M1. Deze mini pc is een nieuw product van Apple en kan je zowel privé als zakelijk gebruiken. Al het goede van Apple is samengebracht in deze combinatie die lijkt op een gestapelde Mac Mini. Door gebruik te maken van de Mac Studio aanbieding kan ook jij tegen een scherpe prijs hem bij jou thuis of op de zaak neer zetten en genieten van alle voordelen die deze nieuwe uitvinding van Apple heeft. Het is en blijft een investering maar je kan wel jaren ermee vooruit.

Huidige Mac Studio M1 aanbiedingen:

Mac Studio M1 Ultra aanbieding

Als je op zoek bent naar een uitgebreid model van de Mac Studio dan is de Mac Studio M1 Ultra de juiste keuze. Zonder moeite kan je de zwaarste programma’s op deze mini pc draaien en hij heeft veel aansluitmogelijkheden. Daardoor kan je eindeloos veel randapparatuur aansluiten en ben je niet beperkt. Door zijn compacte formaat neemt hij ook nog een keer weinig ruimte in op je bureau of werkplek. Hierdoor blijft er meer ruimte over voor ordners en werkmappen. Met een 20 core CPU, 48 core GPU, 64GB/1TB heb je het krachtigste wat Apple je kan bieden. Je kan een Mac Studio M1 Ultra aanschaffen via de beste Apple aanbiedingen. En je hoeft niet bang te zijn voor oververhitting, want het speciale koelsysteem zuigt aan de onderkant koele lucht aan en blaast de warme lucht weer weg. Naast de mooie specificaties is een ander groot voordeel dat door de compacte samenstelling van het product je meer werkplek over houdt.

Huidige Mac Studio M1 Ultra aanbiedingen:mac-studio-aanbieding

Mac Studio M1 Max aanbieding

Ben je op zoek naar een meer basisuitvoering van de Mac Studio? Dan is de Mac Studio M1 Max aanbieding de juiste optie. Dit basismodel van de Mac Studio geeft je veel mogelijkheden als het gaat om het draaien van zware programma’s zoals het bewerken van video’s. Je kan op dit model voldoende randapparatuur aansluiten, maar hij is wel iets beperkter dan de Mac Studio M1 Ultra. Dit model bezit 10 core CPU, 24 core GUP, 32GB en 512GB. Door gebruik te zoeken bij de beste Apple aanbiedingen kan je ook de Mac Studio aanbieding vinden en tegen een scherp tarief de Mac Studio M1 Max aanschaffen. Je kan dit model van Apple zowel zakelijk als privé aanschaffen, of voor allebei. Om je Apple-ervaring compleet te maken moet je nog wel zelf een beeldscherm, toetsenbord en muis aanschaffen. In combinatie met randapparatuur van Apple creëer je wel een mooie stabiele werkplek die in verhouding tot andere merken weinig ruimte in neemt. Hierdoor blijft er meer bureau over en dus meer werkplek en hoef je niet in te schikken of meer bureauruimte elders te creëren.

Huidige Mac Studio M1 Max aanbiedingen:

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.