Macbook Air 2020 aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

Als je kijkt bij de beste Apple aanbiedingen van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com dan kom je ook de MacBook Air 2020 aanbieding tegen. Deze laptop van het merk Apple kan je eenvoudig meenemen op reis, want hij is compact en een lichtgewicht. Hierdoor ben je overal bereikbaar en kan je werken of studeren waar je maar wilt. Oudere MacBooks hadden een Inter Core processor, maar de MacBook Air 2020 heeft een M1 chip. De M1 chip is zowel energiezuiniger als krachtiger, waardoor je dubbel winst hebt met deze laptop. Je kan probleemloos multitasken en meerdere zware programma’s tegelijk draaien zonder dat je last hebt van haperingen of onderbrekingen. Op één acculading kan je met de MacBook Air 2020 ruim 18 uur doen, waardoor je zelden vast zit aan een draadje en je ook geen probleem hebt als je naar je werk of onderweg een keer je oplader vergeten bent. Want ’s avonds kan je hem thuis toch weer opladen.

apple-macbook-air2020-aanbieding

Huidige Macbook Air 2020 aanbiedingen:

MacBook Air M1 2020 aanbieding

De M1-chip is een prachtige chip die zijn voorganger de Intel Core processor vervangt. Door deze vervanging heb je een krachtige MacBook Air M1 2020 want de chip is energiezuiniger maar ook krachtiger. Het centraal geheugen kan je kiezen tot 16GB, een opslag tot 2TB, hij heeft een 13,3 inch beeldscherm en weegt slechts 1,29 kilogram. Hierdoor is het in verhouding tot andere laptops echt een lichtgewicht en kan je hem eenvoudig meenemen. Het is een compacte laptop die in je tas past maar dus ook niet onnodig je tas verzwaard. De MacBook Air M1 2020 aanbieding vind je bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com.

Huidige Macbook Air M1 2020 aanbiedingen:

MacBook Air 2020 13 inch aanbieding

Ben je op zoek naar de perfecte MacBook Air 2020 13 inch aanbieding? Kijk dan bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com. Met een breedte van 30 centimeter is de MacBook Air 2020 13 inch perfect om in een klein hoekje van je tas te stoppen. Dit geeft je de mogelijkheid om je laptop eenvoudig mee te nemen voor onderweg, maar ook om onderweg te gebruiken als er niet al te veel ruimte is. Bijvoorbeeld in de train of op de achterbank van de auto als je als passagier mee rijdt.

Huidige Macbook Air 13 inch 2020 aanbiedingen:apple-macbook-air2020-aanbieding

MacBook Air 2020 8GB RAM aanbieding

Als je op zoek bent naar een MacBook die probleemloos ook zware programma’s kan draaien dan is de MacBook Air 2020 8GB RAM aanbieding de perfecte keuze. Je kan met dit model misschien niet probleemloos multitasken met zware programma’s, maar hij is wel geschikt om zware programma’s voor bijvoorbeeld foto- en videobewerking te draaien. De MacBook Air 2020 8GB RAM is namelijk geschikt voor het verwerken van je e-mail, het bewerken van foto- en videobeelden, maar ook om te gamen. Daarmee is het een veelzijdige keuze als je in de basis niet hoeft te multitasken met zware programma’s.

Huidige Macbook Air 8gb 2020 aanbiedingen:

MacBook Air 2020 16GB RAM aanbieding

Ben je dagelijks bezig met zware programma’s voor bijvoorbeeld foto- en videobewerking? En ben je dan ook met meerdere programma’s tegelijkertijd bezig? Dan is het belangrijk dat dat vlekkeloos en zonder haperingen door gaat. Daarom is MacBook Air 2020 16GB RAM aanbieding bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com een goede keuze. Doordat deze laptop 16GB RAM heeft, kan hij meerdere zware programma’s tegelijk draaien zonder dat je daar hinder van ondervindt.

Huidige Macbook Air 16gb 2020 aanbiedingen:

De MacBook Air 2020 van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com

De MacBook Air 2020 van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com is een goede investering als je op zoek bent naar een nieuwe laptop die je gemakkelijk mee neemt en waarmee je ook zware programma’s wilt draaien voor bijvoorbeeld foto- en videobewerking. Je kan de MacBook Air 2020 aanschaffen in verschillende kleuren en met verschillende specificaties.

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.