Macbook Air 2022 aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

Bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com vind je de MacBook Air 2022 aanbieding bij de beste Apple aanbiedingen. Apple staat bekend om haar apparaten van hoogwaardige kwaliteit maar ook met de nieuwste technische snufjes. Deze laptop is een echt lichtgewicht want hij weegt maar 1,24 kilogram waardoor hij zelfs net nog iets lichter is dan zijn voorganger de MacBook Air 2020. Op het gebied van specificaties is hij verbeterd, want het scherm is geen 13,3 inch maar 13,6 inch geworden, hij heeft een Apple M2-chip, een centraal geheugen tot 24GB met een opslag tot 2TB. De helderheid van het scherm is verbeterd met de True Tone-technologie en ook de camera heeft een upgrade gehad. Het is dus een ideale laptop voor zowel privé als thuisgebruik en is naast de basis bezigheden ook geschikt voor het draaien van zwaardere programma’s. Zo kan je moeiteloos foto- en videobewerking op de MacBook Air 2022 uitvoeren zonder dat je last hebt van haperingen.

Huidige Macbook Air 2022 aanbiedingen:apple-macbook-air2022-aanbieding

MacBook Air M2 2022 aanbieding

De M2-chip die de MacBook Air M2 2022 bezit is een krachtige chip die de laptop als een zonnetje laat lopen. Hij is tot 40% sneller dan de M1-chip en zelfs 80% sneller dan de oude Intel Core i9 processor. Apple heeft er dus voor gezorgd dat het brein van de MacBook Air 2022 een stuk slimmer en vooral sneller is geworden, waardoor je veel gebruiksgemak ervaart en niet aanloopt tegen haperingen en vertragingen. En dat is wat een product zoals een laptop uiteindelijk fijn maakt om mee te werken.

Huidige Macbook Air M2 2022 aanbiedingen:

MacBook Air 2022 13 inch aanbieding

Een laptop meenemen is niet altijd handig, zeker niet als hij groot van formaat is. Maar met de MacBook Air 2022 13 inch aanbieding kan je jouw laptop wel overal en altijd mee naar toe nemen. De MacBook Air 2022 13 inch is namelijk een compacte laptop die weinig ruimte in je tas inneemt. Zo past hij in dat kleine hoekje van je tas, maar hij maakt je tas ook niet onnodig zwaar. De laptop weegt namelijk 1,24 kilogram waardoor hij zeker in verhouding met anderen echt een lichtgewicht is.

Huidige Macbook Air 13 inch 2022 aanbiedingen:apple-macbook-air2022-aanbieding

MacBook Air 2022 8GB RAM aanbieding

Bij de beste Apple aanbiedingen bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com vind je de MacBook Air 2022 8GB RAM aanbieding. Met deze aanbieding van de MacBook Air 2022 kan je een laptop aanschaffen waarmee je zware programma’s voor bijvoorbeeld video- en fotobewerking kan draaien door zijn 8GB RAM. Hij is wel iets minder geschikt voor multitasking met zware programma’s, dan kan je af en toe een hapering ervaren omdat hij niet snel genoeg kan schakelen. Je kan dan beter voor de MacBook Air 2022 16GB RAM.

Huidige Macbook Air 8gb 2022 aanbiedingen:

MacBook Air 2022 16GB RAM aanbieding

De MacBook Air 2022 16GB RAM aanbieding is de ideale keuze als je meerdere zware programma’s tegelijk wilt gebruiken voor bijvoorbeeld foto- en videobewerking. Je kan deze MacBook Air 2022 aanschaffen bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com. Hij bezit een snelle M2-chip van Apple, waardoor hij tot 80% sneller is dan zijn voorganger, de M1-chip.

Huidige Macbook Air 16gb 2022 aanbiedingen:

 

De MacBook Air 2022 van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com

Als je op zoek bent naar een nieuwe laptop van Apple dan is de MacBook Air 2022 van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com een echte aanrader. Het beeldscherm van de MacBook Air 2022 is 13,3 inch en je kan kiezen tussen een 8GB of een 16GB RAM waardoor je ook moeiteloos grote spellen ermee kan spelen of andere zware programma’s kan draaien. Daarnaast bezit deze laptop van Apple ook nog een keer een M2-chip die nog energiezuiniger en krachtiger is dan zijn voorganger, de M1-chip. Multitasken met deze MacBook wordt daarom nog gemakkelijker en je merkt aan je laptop dat hij er minder moeite mee heeft als je ook nog een keer meerdere zware programma’s tegelijk wilt draaien.

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.