Macbook Air Aanbieding

Ben je op zoek naar een mooie Macbook Air aanbieding? Dan ben je bij mac-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk de beste Macbook Air aanbiedingen. Zo hoef je zelf niet meer verder te zoeken. Is er een mooie Macbook Air aanbieding bij Bol, Coolblue of MediaMarkt? Dan vind je deze in het onderstaande overzicht. Maak dus snel gebruik van een Macbook Air Aanbieding en profiteer van leuke kortingen.

Huidige Macbook Air aanbiedingen:

Geen zin om op weg te moeten met de een zware computer? Dan ben je bij de Macbook Air aan het juiste adres. Door het unieke, dunne, lichte ontwerp past de Macbook Air in elke tas zonder dat deze zwaar aanvoelt. Daarnaast is het niet nodig om oplaadkabels mee te nemen omdat deze innovatieve computer tot 12 uur meegaat! Desondanks het dunne lichtgewicht model zit er veel in deze kleine krachtpatser. Daarom is de Macbook Air niet voor niets. Apple heeft zelf niet vaak Macbook Air aanbiedingen. Gelukkig zijn er wel andere winkels met Macbook Air aanbiedingen zoals Mediamarkt, Bol.com of Your Mac Store. Door deze Macbook Air aanbiedingen wordt de prijs van je Macbook Pro nét wat aantrekkelijker.

Macbook Air aanbieding

Gewicht Macbook Air

De naam zegt het al: het gewicht alsof het aanvoelt als de lucht. Wat de naam niet zegt is wat er aan de binnenkant zit. Met het gewicht van 1,35 kilo, een hoogte oplopend van 0,3 tot 1,7 centimeter en een diepte van 22,7 centimeter neem je deze Macbook Air overal mee naartoe. Desondanks het dunne model zit er veel techniek in de Macbook Air. Dankzij de Intel Core i5- of de Intel Core i7-Processors van de vijfde generatie is deze Macbook air supersnel in gebruik. De Macbook air is beschikbaar in 2 formaten: 11,6 inch en 13,3 inch. Daarnaast zijn er regelmatig Macbook Air aanbiedingen!

Grafische ondersteuning

Dankzij de Intel HD Graphics 6000 kun je supersnel foto’s bewerken, internetten, mails beantwoorden en alles doen wat je maar wilt. Zelfs zwaardere, grafische programma’s zijn mogelijk met deze kleine krachtpatser. En dit allemaal in een extreem unibody design van slechts 1,7 centimeter dun en een gewicht van 1,35 kilo voor het 13,3 inch model en 1,1 kilo voor het 11,1 inch model.

Aansluiting

Dankzij de Thunderbolt aansluiting is het mogelijk om via een Mini displayPort mogelijk om een beamer of een 2e beeldscherm aan te sluiten. Dit is ideaal als je je Macbook Air mee moet nemen naar school of het werk voor presentaties. Daarnaast beschikt de Macbook Air over een MagSafe 2 stroomaansluiting waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn dat je Macbook van tafel valt. Door dit magnetische systeem sluit je je Macbook gemakkelijk aan op het stopcontact. Ook zit er in de Macbook Air een sleuf voor je SDXC-kaart zodat je altijd en overal je foto’s op je Macbook kunt zetten.

Ingebouwde apps

Bij aankoop van je Macbook Air krijg je automatisch een aantal, handige en gratis apps geleverd. Hierbij kun je denken aan Pages, Numbers, Keynote en vele andere, normaal betaalde apps!

 

Macbook Air aanbiedingen - Sfeerbeeld

Garantie en service

Bij aankoop van je Macbook Air aanbieding krijg je een standaard Apple garantie van één jaar en 90 dagen. Hiervoor kun je 24/7 terecht telefonisch terecht voor technische ondersteuning bij Apple. Naast de standaard garantie is er ook het AppleCare Protection Plan. Bij dit plan heb je tot drie jaar lang technische ondersteuning en garantie op je Macbook Air!

Macbook Air aanbiedingen bij Resellers

Desondanks dat Apple zelf geen kortingen aanbied op Mac’s zijn er een aantal officiële resellers die wel kortingen bieden zoals Bol.com, Mediamarkt of Your Mac Store.