Macbook Pro 13 inch aanbieding | De beste Apple aanbiedingen

Apple brengt al sinds 2006 de MacBooks op de markt en zo ook is in de loop van de jaren de MacBook Pro 13 inch op de markt gekomen. Bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com vind je de beste Apple aanbiedingen waaronder ook de MacBook Pro 13 inch aanbieding. Met een MacBook Pro 13 inch kan je eigenlijk alles doen wat je wilt door de meegeleverde apps. Je kunt genieten van muziek, boeken, films maar ook presentaties maken en foto’s- en video’s bewerken. Je kan kiezen tussen twee modellen die vrijwel identiek zijn op het gebied van de specificaties, maar op een aantal punten net even afwijken. Het grootste verschil is de opslagcapaciteit waar je uit kan kiezen, namelijk 256GB of 512GB. Verder zitten in beide laptops een Apple M2-chip of een Apple M1-chip, 8GB centraal geheugen, 10-core GPU en 8-core CPU.

Huidige Macbook Pro 13 inch aanbiedingen:apple-macbook-pro-13inch-aanbieding

MacBook Pro 2022 met M2 aanbieding

Apple staat bekend om de technische snufjes en nieuwe ontwikkelingen die zij als eerste doorvoeren in hun apparaten. Een van die technische snufjes zijn de chips die zij zelf maken. Zo hebben zij zowel de M1- als de M2-chip ontworpen en in hun apparaten geïmplementeerd. De MacBook Pro 2022 met M2 aanbieding is de juiste keuze als je graag bezig bent met meerdere zware programma’s tegelijkertijd op je MacBook Pro. De M2-chip is namelijk geschikt voor zeer zware programma’s en ook voor het combineren van zware programma’s op hetzelfde moment. Je ervaart namelijk geen haperingen of vertragingen in het opstarten of gebruik van de programma’s. Hiermee onderstreept Apple opnieuw haar hoogwaardige kwaliteit aan producten en vooruitstrevendheid in technische ontwikkelingen. Kijk bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com als je de MacBook Pro 2022 met M2 wilt aanschaffen en de komende jaren wil genieten van deze laptop.

Huidige Macbook Pro 13 inch 2022 met M2 aanbiedingen:

MacBook pro 2022 met M1 aanbieding

Als je regelmatig zware programma’s draait of juist helemaal niet, dan kan je met de MacBook Pro 2020 met M1 aanbieding uit de voeten. De M1-chip is van hoogwaardige kwaliteit en loopt ver voor op de bekende Intel Core i9. Hij is geschikt voor het draaien van zware programma’s maar bij intensief gebruik van meerdere zware programma’s tegelijkertijd kan je soms enige vertraging ondervinden. Daarvoor kan je beter de MacBook Pro 2022 met M2 aanschaffen. Je kan jouw MacBook Pro 13 inch aanschaffen bij Mediamarkt, Coolblue en Bol.com. En door zijn lichtgewicht en compactheid neem je hem eenvoudig overal mee naar toe. Hij neemt namelijk weinig ruimte in beslag in je tas, maar hij maakt je tas ook niet zwaar omdat hij in verhouding tot andere laptops zo licht is als een veertje.

Huidige Macbook Pro 13 inch 2022 met M1 aanbiedingen:

apple-macbook-pro-13inch-aanbiedingDe MacBook Pro 13 inch van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com

Zodra je op zoek gaat naar een nieuwe laptop dan zijn er vele keuzes die je kan maken. Als je gaat kijken naar de beste Apple aanbiedingen dan zie je ook de MacBook Pro 13 inch van Mediamarkt, Coolblue en Bol.com. Je kan kiezen tussen de kleuren zilver en spacegrijs. Dit model heeft standaard een 8-core CPU, 10-core GPU, 8GB centraal geheugen en je kan kiezen tussen 256GB of 512GB opslagruimte. Verder heb je nog Touch ID, een Touch Bar, Force Touche-trackpad, Magic Keyboard en bezit hij de prachtige M2-chip van Apple of de M1. Met de M2-chip ben je 40% sneller dan met zijn voorganger, de M1-chip. Maar ook al kies je voor een MacBook Pro met een M1-chip dan ben je alsnog vele malen sneller op je laptop aan het werken dan met de Intel Core i9. Als de MacBook Pro 13 inch te klein is kan je ook nog kijken naar de 14 inch en 16 inch versie.

Huidige Macbook Pro 13 inch aanbiedingen van Coolblue, Mediamarkt en Bol.com:

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.