Macbook Pro aanbieding | Korting op Macbooks

Ben jij opzoek naar een mooie Macbook Pro aanbieding? Dan ben je bij mac-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk alle Macbook Pro aanbiedingen van webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt in het onderstaande overzicht. Is er ergens een Macbook Pro aanbieding? Dan vind je deze in ons overzicht. Maak gebruik van een Macbook Pro aanbieding en profiteer direct van korting.

Bekijk alle Macbook Pro aanbiedingen:

Dé Macbook pro. De pro onder de laptops. Nog nooit eerder is er een Macbook gemaakt met deze capaciteiten, dit formaat én mét een Touch Bar. Het dunne formaat, gewicht en de capaciteiten maken deze Macbook een echte pro! Naast de krachtige functies is er ook een minpunt: de prijs. Door de goede prestaties die deze Macbook Pro heeft is deze ook een stuk duurder. Apple heeft zelf niet vaak Macbook Pro aanbiedingen. Gelukkig zijn er wel andere winkels met Macbook Pro aanbiedingen zoals Mediamarkt, Bol.com of Your Mac Store. Door deze Macbook Pro aanbiedingen wordt de prijs van je Macbook pro nét wat aantrekkelijker.

Macbook pro aanbieding

Bekijk alle Macbook Pro aanbiedingen:

De nieuwste ontwikkeling: de Touch Bar

De nieuwste ontwikkeling van de Macbook Pro is de Touch Bar. Met de Touch Bar zijn er talloze mogelijkheden. De Touch Bar is te vergelijken met een touch screen die het gebruik van je Macbook Pro verbreed. De Touch Bar past zich aan aan je eigen gebruik en de wisseling tussen programma’s. Zo heeft elk programma zijn eigen mogelijkheden en functies. De Toch Bar is een interactieve manier om door content te bladeren, programma’s te regelen of bijvoorbeeld typfuncties te regelen zoals lettertypevariaties, kleuren en Emoji’s. De Touch Bar werkt onder andere met Adobe software en Microsoft Office en laat je tools tot leven komen.

De touchbar: een nieuwe manier van je Mac bedienen.

 

Macbook Pro aanbiedingen - Sfeerbeeld

Wijzig je volume, verhoog of verlaag je helderheid, navigeer gemakkelijk naar al je apps of gebruik Siri. Alle functies van de standaard menubalk maar dan interactief.

 

Macbook Pro aanbiedingen - Sfeerbeeld

Beantwoord vanaf het toetsenbord overzichtelijk en snel je gesprek zonder je muis te hoeven gebruiken.

 

Macbook Pro aanbiedingen - Sfeerbeeld

Kies de juiste kleurtint door heen en weert te swipen over de Touch Bar.

 

Macbook Pro aanbiedingen - Sfeerbeeld

Pas snel en gemakkelijk tekst opties aan zoals bold, cursief, onderstreept of gebruik de leukste emoji’s in berichten of e-mails

Een F toets nodig? Houd de Fn-toets in om deze te zichtbaar te maken.

Gemakkelijk en veilig inloggen door middel van vingerscan

De nieuwe Macbook Pro beschikt over een steeds vaker voorkomend technisch snufje: de vingerscan. De vingerscan is al niet meer weg te denken bij mobiele devices en is nu dus ook terug te vinden in de Macbook Pro. Met de vingerscan kun je snel en veilig inloggen op je Macbook en betalingen uitvoeren, waar je ook bent.

Razendsnelle prestaties

Met een gebruikersduur van 10 uur zonder aan het netstroom te hangen en het gewicht is deze Macbook Pro makkelijk overal mee naartoe te nemen. De prestaties van de Macbook Pro zijn ongekend. Dankzij onder andere de geavanceerde graphics, supersnelle processors en handige opslagmogelijkheden wil je nooit meer anders.

Macbook pro aanbiedingen - sfeerbeeld

Prestaties SSD

13‑inch MacBook Pro
3,2 GB/sSequentiële leessnelheid tot 3,2 GB/s
2,2 GB/sSequentiële leessnelheid tot 2,2 GB/s

15‑inch MacBook Pro
3,2 GB/sSequentiële leessnelheid tot 3,2 GB/s
2,2 GB/sSequentiële leessnelheid tot 2,2 GB/s

Prestaties processor

13‑inch MacBook Pro
3,5 GHzTot 3,5‑GHz dual-core Intel Core i7-processor
4,0 GHzTurbo Boost-snelheden tot 4,0 GHz

15‑inch MacBook Pro
3,1 GHzTot 3,1‑GHz dual-core Intel Core i7-processor
4,1 GHzTurbo Boost-snelheden tot 4,1 GHz

Macbook Pro aanbieding

Desondanks dat Apple zelf niet vaak Macbook Pro aanbiedingen heeft zijn er toch een aantal webshops die regelmatig korting geven waardoor de aankoop van een Mac nét even wat leuker wordt. Zo heeft Bol.com kortingen tot 12%, MediaMarkt heeft regelmatig grote ‘bulk’ acties en Your Mac Store biedt hoogwaardige refurbished producten aan voor een lagere prijs met dezelfde kwaliteit. Bekijk het bovenstaande overzicht voor de beste Macbook Pro aanbieding.

Bekijk alle Apple aanbiedingen: Macbook Air, Macbook Air 2020, Macbook Air 2022, Macbook Air 2023, Macbook Pro, Macbook Pro 13 inch, Macbook Pro 14 inch, Macbook Pro 16 inch, Imac, Imac 24 inch, Imac Pro, Mac Studio, Mac Mini, Iphone, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, Ipad Pro, Apple Watch, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022, Apple Watch Ultra, Airpods, Airpods 3, Apple TV, Apple Airtag

Bekijk alle Apple aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Yourmacstore

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Apple of Mac aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Apple aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Apple aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Apple aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst. Tip: Houd de aanbiedingen op onze website in de gaten om van de hoogste korting gebruik te maken.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Apple aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Apple aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.